Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 65 (8289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai interesantă Liga 1 decât Naționala!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că statistica prezentată săptămâna trecută, referitoare la rezultatele dintre pretendentele la titlu, adică protagonistele din play-off, s-a repetat aproape identic în prima etapă (nu știu rezultatul final de la CFR Cluj – Rapid, la momentul în care scriu meciul nu era tranșat). Chiar și Farul a replicat victoria cu Sepsi, echipa ”de umplutură” din play-off. Sigur că e o întâmplare, în cele din urmă realitatea nu va mai respecta modelul din sezonul regulat, dar iată că baza e solidă, se poate construi o proiecție pe ea. Deja etapa a doua poate aduce unele clarificări, căci orice rezultat în afara victoriei în Giulești ar arunca-o deja pe FCSB la periferia luptei pentru titlu, dar urmează pauza pentru dubla echipei naționale cu Andorra și Belarus (meciuri de nivelul Ligii Națiunii, liga C - unde am retrogradat!) parcă pentru a ne tăia avântul unor analize premature.

Până atunci, să remarcăm victoria aceasta a lui Sepsi în rejucarea cu Craiova lui Mititelu, venită parcă de nicăieri. Evident, prin proporțiile ei. Sepsi câștigase un singur meci în 2023, cu Hermannstadt, și acela dintr-un penalty pe final, iar acum spulberă cu 4-0 o echipă care abia pierduse primul meci pe anul ăsta cu câteva zile înainte, culmea, chiar cu Hermannstadt! Cumva, felul în care s-a tranșat această partidă ar trebui să-l pună pe gânduri pe misticul Gigi Becali, care era suporterul Craiovei, că doar nu era să țină cu ungurii, no? Parcă o pedeapsă divină s-a abătut asupra echipei lui Mititelu, căci unde s-a mai văzut ca portarul să respingă invers o minge, adică din afară spre înăuntru?! Plus un alt gol dintr-o deviere care a trimis mingea imparabil în vinclu... Drept urmare, patronul juveților a intrat în silentio stampa. Adevărul e că se simțea nevoia, nu numai la el. Așa că la masa bogaților a luat loc Sepsi, dar nu cred că mai are dinți să muște din ”părinți”, vorba cântecului. Cât despre noi, vom rezerva data viitoare pentru tenis, că avem și de ce: turneul de la Indian Wells, considerat simbolic al cincilea turneu de Grand Slam, tocmai ce s-a încheiat, și n-a fost deloc zgârcit în evenimente!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai interesantă Liga 1 decât Naționala!.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai interesantă Liga 1 decât Naționala!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei