Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 65 (8289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anul Ciprian Porumbescu

Opera Brașov a primit din partea CJ Suceava partitura operetei „Crai Nou” tipărită pentru prima dată la editura „Prima Muzică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opera Brașov a primit din partea Consiliului Județean Suceava partitura operetei „Crai Nou” tipărită pentru prima dată la editura „Prima Muzică”. Cel care i-a înmânat partitura directorului Operei din Brașov a fost vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă. Acesta a precizat că partitura operetei „Crai Nou” a fost revizuită anul trecut de către maestrul Dan Dediu și tehnoredactată de către Corina Ciuplea, în cadrul proiectului "Festivalul Internațional Ciprian Porumbescu", desfășurat la Suceava, în perioada 2 - 5 iunie 2022. Gestul Consiliului Județean Suceava a fost apreciat de conducerea Operei din Brașov, care a evidențiat faptul că donația a fost făcută în anul cultural Ciprian Porumbescu, în care se aniversează și 141 de ani de la premiera absolută a operetei care avut loc în Sala Festivă a Gimnaziului Român, astăzi, Colegiul Național „Andrei Șaguna”.

„Partitura operetei „Crai Nou” a fost tipărită, pentru prima oară, la editura „Prima Muzică” printr-un proiect care aparține Consiliului Județean Suceava și care s-a desfășurat prin Centrul Cultural Bucovina, cu sprijinul Ministerului Culturii. Mulțumim Consiliului Județean Suceava pentru exemplarul dăruit Operei Brașov”, a transmis conducerea acestei instituții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opera Brașov a primit din partea CJ Suceava partitura operetei „Crai Nou” tipărită pentru prima dată la editura „Prima Muzică”.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opera Brașov a primit din partea CJ Suceava partitura operetei „Crai Nou” tipărită pentru prima dată la editura „Prima Muzică”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei