Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 65 (8289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Home&Deco

Showroomul Albemma – Mobilier și soluții decorative, în centrul orașului Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cine a spus că amenajarea unei locuințe costă mult, iar găsirea mobilierului potrivit implică efort și multe drumuri până la magazinele din marile orașe sigur nu a fost demult la Gura Humorului.

Aproape de kilometrul zero al orașului de munte, într-un spațiu generos, modern, showroomul de mobilier și decorațiuni interioare Albemma vine cu zeci și zeci de idei și soluții pentru amenajarea oricărui colț al casei.

E un loc primitor, care te impresionează prin portofoliul consistent de produse, varietatea stilurilor, prin propunerile de amenajare de actualitate, care pot redefini orice încăpere. Cu siguranță găsești inspirația și recomandările de care ai nevoie pentru bucătărie, living, zona de dining, dormitor, hol și nu numai.

Iar până să ajungi la showroomul home&deco Albemma (str. Mihai Eminescu, nr. 2), o privire pe https://instagram.com/albemma.ro sau pe https://www.facebook.com/albemma îți va oferi câteva indicii că Albemma este soluția potrivită pentru noi alegeri pentru căminul tău.

 

„Transformăm un spațiu tern într-un spațiu <acasă>”

Însă showroomul home&deco Albemma nu înseamnă doar piese de mobilier, „ci propuneri complete de amenajare și decorare interioară”, precum mărturisește Emma Wendling, sufletul showroomului.

„Începând de la finisajul pereților și pardoselilor în culori ușor de asortat și continuând cu perdele, covoare, canapele, fotolii, biblioteci, mese și scaune, paturi și saltele,dulapuri și comode, alte piese de mobilier, inclusiv obiecte de decor precum picturi, pernuțe, lenjerii, rafturi unicat, ajungem în final să transformăm un spațiu tern într-un spațiu <acasă> sau altfel spus, într-un spațiu personalizat după cerințele fiecăruia”,continuă aceasta.

Showroomul este „cartea de vizită“ a Albertemmei, după cum îi place fondatorului afacerii să îl numească.Magazinul Albemma, și implicit noul showroom, fac parte din businessul de familie pornit în 1994.

Emma Wendling, copilul mai mare al familiei, deși nu s-a văzut vreodată implicându-se în afacere, a simțit că poate contribui prin perspectiva proprie și ideile sale diferite.

Motivată de dorința de a aduce o completare afacerii și de a oferi „soluții complete Albemma“, Emma a dat naștere conceptului de showroom de mobilier și decorațiuni interioare.

 

Produse care se remarcă prin calitate, frumusețe și durabilitate

Fiind un domeniu neexplorat pentru ea, a considerat că acest proiect ambițios merită și are nevoie de un profesionist. Astfel, a găsit persoana potrivită în prietena, și deja de un an mentorul, Laura Morari (Atrix Decoration).

„Dulgher și decorator, dedicată creației și frumosului, de 20 de ani încerc să ajung la inimile oamenilor care aleg să lucreze cu mine, oameni care îmi devin și rămân prieteni”, mărturisește Laura.

Împreună, Laura și Emma au reușit, într-un context industrial, să proiecteze “un spațiu curat, echilibrat și cu concept de design pentru interior - locuințe rezidențiale, spații comerciale, horeca”.

“Oferim inclusiv soluții rapide și complete pentru apartamentele care urmează să fie închiriate în regim hotelier”, a mai adăugat Laura Morari.

La rândul său, Emma a punctat că au ales să lucreze cu furnizori recunoscuți, producători locali și naționali pentru a oferi diferite produse care se remarcă prin calitate, frumusețe și durabilitate. Mai mult de atât, în cadrul showroomului clienții au parte de consiliere, proiectare și execuție mobilier personalizat, la comandă.

Magazinul Albemma din Gura Humorului este așadar o investiție recentă care aduce pe piața locală o gamă completă de produse, necesare de la începutul proiectelor până la finalul acestora: materiale de construcții, scule profesionale, termice și sanitare, produse pentru finisaje interioare, mobilier și decorațiuni, electrocasnice și multe, multe altele.

„Albemma?Un proiect de suflet la o distanță mică de Suceava, o provocare“, a conchis Laura Morari.

 

Oferte de preț și pachete promoționale

În întâmpinarea sărbătorilor Pascale, showroomul de mobilier și soluții decorative Albemma vine cu pachete promoționale și transport asigurat pentru mobilier dedicat spațiilor de bucătării, livinguri de tip open-space, dormitoare, holuri, săli de așteptare și nu numai.

Noutățile, ofertele promoționale vor fi promovate constant pe paginile de socializare ale magazinului https://www.facebook.com/albemma și https://instagram.com/albemma.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Showroomul Albemma – Mobilier și soluții decorative, în centrul orașului Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Showroomul Albemma – Mobilier și soluții decorative, în centrul orașului Gura Humorului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei