Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 55 (8279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

De mărțișor

Flori oferite de Larisa Blanari și colegele din PSD angajatelor fabricii Denis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surpriză plăcută pentru cele 180 de angajate ale fabricii de încălțăminte Denis. Acestea au fost vizitate de Larisa Blanari și colegele din organizația județeană de femei a PSD Suceava, care le-au oferit câte un buchet de trandafiri, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

”Mi-am dorit în mod special să celebrez ziua de 8 Martie alături de angajatele fabricii de încălțăminte Denis pentru a aduce un omagiu eforturilor făcute de femei de-a lungul istoriei pentru a obține drepturi în plan economic, politic şi social. Prin intermediul acestei acțiuni doresc să îmi arăt public susținerea pentru <Manifestul pentru drepturile femeilor> inițiat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea. Vreau să fiu o voce clară și puternică. Doresc să lupt pentru o societate în care femeile sunt reprezentate corect, în care experiența lor contează și nu este minimalizată, în care interesele lor sunt respectate și în care se bucură de drepturi egale”, a spus Larisa Blanari, președintele organizației județene de femei a PSD Suceava.

Aceasta a amintit că Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată de Organizația Națiunilor Unite în anul 1977, însă își are originea la mijlocul secolului XIX, când în data de 8 martie 1857, la New York, muncitoarele de la fabricile de textile au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva condițiilor inumane de muncă şi a salariilor foarte mici. Simbolistica zilei de 8 Martie reprezintă toate femeile care au luptat de-a lungul timpului pentru a obține drepturi: la vot, la condiții de muncă și salarii decente, care au militat împotriva discriminării și violenței și pentru susținerea egalității de șanse și de gen.

”Este o zi în care trebuie să ne amintim eforturile întreprinse și realizările obținute în trecut, însă la fel de important este să înțelegem că e de datoria noastră să ne implicăm pentru a asigura femeilor din generațiilor viitoare o societate fără abuzuri și discriminare”, a mai menționat Larisa Blanari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flori oferite de Larisa Blanari și colegele din PSD angajatelor fabricii Denis.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flori oferite de Larisa Blanari și colegele din PSD angajatelor fabricii Denis1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei