Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 51 (8275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol major

Unui microbuz de transport persoane i-a sărit o roată în mers, după un drum la vulcanizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Câmpulung Moldovenesc au demarat verificări în urma imaginilor apărute pe pagina de Facebook a Monitorului de Suceava în care apare un microbuz de transport persoane căruia i-a sărit o roată în mers. Incidentul s-a petrecut miercuri, 1 martie. Călătorii nu au fost răniți, însă evident că incidentul a produs ceva spaimă. În plus, a existat și riscul de a se petrece un accident cu victime. 

Microbuzul aparținând societății Max Trans a fost identificat de polițiști, fiind vorba de o mașină care face curse regulate pe traseul Câmpulung Moldovenesc – Molid – Frumosu.

”Microbuzul în cauză, din declarațiile responsabilului de transport, s-a deplasat în data de 01.03.2023, înainte de a fi trimis pe traseu, să schimbe anvelopa dreapta spate. După finalizarea montării anvelopei într-o vulcanizare autorizată, microbuzul s-a deplasat pe traseu, unde după aproximativ 30 de kilometri parcurși a avut loc incidentul”, a declarat pentru Monitorul de Suceava comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Așadar, roata schimbată nu ar fi fost prinsă corespunzător, rezultă din primele cercetări, concluzie care pare de altfel destul de logică.

Restul verificărilor au arătat că microbuzul are documentele specifice de transport valabile, ITP valabil până în iulie 2024, precum și inspecția de clasificare certificată de RAR valabilă din data de 14 octombrie 2022.

Microbuzul urma să fie repus în circulație pe traseul autorizat din cursul zilei de joi, 2 martie, însă numai după o inspecție tehnică amănunțită care să confirme că nu sunt probleme tehnice mai grave.

”Lucrătorii rutieri i-au adus la cunoștință responsabilului necesitatea de a transporta microbuzul într-un service autorizat pentru efectuarea unei inspecții tehnice amănunțite înainte de repunerea microbuzului pe traseu, urmând ca dovada de verificare cu rezultatul inspecției să fie prezentată lucrătorilor de poliție până astăzi (joi – n.r.), orele 14:00, pentru a da acceptul repunerii vehiculului pe traseu în vederea desfășurării activităților de transport persoane”, a mai explicat Ionuț Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unui microbuz de transport persoane i-a sărit o roată în mers, după un drum la vulcanizare.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unui microbuz de transport persoane i-a sărit o roată în mers, după un drum la vulcanizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei