Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 24 (8248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să cumpărați ghetele de fotbal potrivite

Fotbalul poate părea un joc simplu, dar cu atât de multe tipuri de ghete de fotbal din care puteți alege, găsirea perechii potrivite poate fi intimidantă. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. Pentru a găsi cele mai bune ghete de fotbal pentru dvs., consultați acest ghid de cumpărare.

 

Într-un meci de fotbal, jucătorii trebuie să schimbe direcția și să treacă de la o poziție staționară la un sprint în câteva secunde. O pereche de ghete de fotbal confortabile și confortabile poate facilita aceste acțiuni și poate îmbunătăți precizia unui jucător pe teren. Citiți mai departe pentru a găsi cele mai potrivite ghete de fotbal pentru a vă îmbunătăți jocul pe teren.

Cum ar trebui să se potrivească ghetele de fotbal?

În general, o gheată de fotbal se va potrivi conform mărimii obișnuite a pantofilor. Acestea fiind spuse, unii jucători (în special sportivii de nivel de elită) preferă ca perechile lor de ghete sport pentru bărbați să li se potrivească mult mai bine decât, de exemplu, o pereche de pantofi de alergare.

 

Acest lucru se datorează faptului că sportivii de nivel de elită tind să prefere o atingere mai sensibilă a mingii. Aceștia pot alege o jumătate sau o mărime întreagă sub mărimea lor normală. Acest lucru poate fi inconfortabil la început. Pentru jucătorii recreaționali sau amatori, este posibil să nu fie necesară o mărime mai mică. Jucătorii ar trebui să aleagă o mărime care se simte confortabil în picioare.

 

Ghetele de fotbal sunt fabricate în principal din material sintetic, care este suplu și moale și oferă un anumit spațiu de întindere. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, concepute pentru a fi gata de purtare imediat ce sunt scoase din cutie și nu necesită o perioadă de rodaj îndelungată.

 

În general, alegeți o mărime care să vi se potrivească atunci când îi încercați (spre deosebire de a ghici cum s-ar putea simți peste câteva luni). Atunci când încercați ghete noi, purtați șosetele cu care intenționați să jucați.

 

Pentru a maximiza toate beneficiile noilor dvs. ghete, veți dori să vă asigurați că sunt de mărimea potrivită. În general, ghetele de fotbal ar trebui să aibă o potrivire confortabilă, ca o șosetă, pe piciorul dumneavoastră, dar cu suficient spațiu în față pentru a vă mișca confortabil degetele de la picioare.

 

În pantofii de fotbal bine ajustați, veți avea libertate de mișcare, o atingere și un control sporit al mingii și stabilitate pentru picioare și glezne. Ghetele care sunt prea strâmte vă pot provoca bășici, în timp ce ghetele prea largi vă lasă gleznele vulnerabile la accidentări. 

 

O gheată de fotbal bine ajustată ar trebui să nu aibă nicio mișcare la nivelul călcâiului și să permită aproximativ lățimea unui deget mare între degetul mare și marginea ghetei.

Cât de des ar trebui să-mi înlocuiesc ghetele de fotbal?

Durata de viață a unei perechi de ghete de fotbal depinde de mulți factori, inclusiv de cât de des le purtați. Ghetele de fotbal sunt concepute pentru a fi rezistente și durabile. Sunt menite să dureze cel puțin un sezon, dar probabil că vor rezista mai mult dacă le îngrijiți corespunzător.

 

O modalitate de a fi sigur că aveți grijă de dvs. este să le purtați pe suprafața pentru care au fost proiectate. Păstrați la îndemână o pereche de pantofi sau adidași pentru a vă schimba cu ușurință înainte de a ieși de pe teren.

 

În fotbal, găsirea perechii potrivite de ghete este primul pas pentru a avea un joc bun. Jucătorii vor avea nevoie de diferite ghete în funcție de suprafața pe care joacă. Alegeți ghetele potrivite pentru a obține echilibrul perfect de tracțiune, stabilitate și viteză în joc.

 

TEREN FERM

Cel mai comun pantof de fotbal este cramponul pentru teren ferm. Acești crampoane sunt făcute pentru jocul în aer liber pe iarbă naturală. Crampoanele de pe ghetele de fotbal pentru teren ferm sunt construite pentru viteză, tracțiune și stabilitate pe un teren cu iarbă.  

 

ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU GAZON ȘI GHETE DE FOTBAL PENTRU GAZON ARTIFICIAL

Făcute pentru jocul pe suprafețe artificiale cu lamă scurtă, ghetele de fotbal pentru gazon au mici crampoane de cauciuc pe tălpile exterioare pentru o tracțiune potrivită pe gazonul sintetic. Crampoanele de pe acești crampoane sunt concepute special pentru suprafețe artificiale mai abrazive.

 

GHETE DE FOTBAL DE INTERIOR

Concepute pentru suprafețe dure și suprafețe fără gazon, aceste ghete de fotbal sunt perfecte pentru jocul în interior. Talpa exterioară din cauciuc fără crampoane vă va ajuta să alergați pe podea pentru sprinturi ascuțite și jocuri experte, fără a lăsa urme.

Cum să știți dacă aveți nevoie de ghete de fotbal noi

Câțiva indicatori cheie ar putea însemna că este timpul să investiți într-o nouă pereche de ghete de fotbal. Aceștia includ:

  • Delaminarea (atunci când cele două suprafețe de pe talpa exterioară a ghetei - care în mod normal sunt lipite împreună - încep să se separe)
  • Crampoane uzate pe talpa exterioară
  • Găuri sau petice în zona manșetei gleznei (în special dacă încălțămintea are glezna înaltă)

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să cumpărați ghetele de fotbal potrivite.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să cumpărați ghetele de fotbal potrivite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei