Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 24 (8248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava reia organizarea cursurilor de expert în achiziții publice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava reia anul acesta organizarea cursurilor pentru specializarea în achiziţii publice. Primul curs „Expert achiziţii publice” va începe în data de 27 martie 2023, iar înscrierile se pot face deja la sediul CCI Suceava. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că durata cursului va fi de 60 de ore. La curs se pot înscrie persoane cu studii superioare, cu diplomă de licență. Tematica pentru acest curs include, printre altele, programul anual al achiziţiilor publice începând cu 2016, necesitatea publicării în cadrul SEAP a planurilor anuale de achiziţii publice de către autorităţile contractante, semnăturile electronice, e-Cert, sistemul de informaţii on-line gratuit; sistemele dinamice de achiziţie, catalogul electronic, noul SEAP, măsuri de corecţie şi ajustare a preţului/obiectului şi clauzelor specifice în cadrul derulării contractelor de achiziţie publică, proceduri de atribuire off-line şi on-line pe fonduri publice și fonduri europene, soluţionarea litigiilor şi a căilor de atac, noi modificări legislative privind întocmirea contestaţiilor, măsuri de evitare a contestaţiilor și clarificări în soluţionarea acestora sau contestarea procedurilor de achiziţie publică în faţa instanţelor.

Înscrierile la cursuri se realizează prin completarea și transmiterea unui formular disponibil pe site-ul CCI Suceava la adresa de email: office@ccisuceava.ro, prin fax: 0230.520.099 sau prin depunerea personală a formularului la sediul din Suceava, Str. Universității, nr. 15-17. Tariful de participare la curs pentru o persoană este de 1.000 de lei, cu posibilitate de achitare integral sau în două tranșe.

CCI Suceava oferă o serie de reduceri și facilități aplicabile taxei de înscriere, respectiv 20% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii, 20%pentru angajații IMM-urilor care au participat la cursurile gratuite furnizate în cadrul Proiectului IMPULS, 10% pentru două persoane din cadrul aceleași firme sau instituţii, 10% pentru salariaţii firmelor membre ale CCI Suceava, voucher de 10% pentru fidelitate, care se acordă la finalizarea unui curs cu taxă din programa CCI și voucher pentru recomandare, în valoare de 50 de lei, pentru cei care recomandă altor persoane cursurile organizate de această instituție. Lucian Gheorghiu a mai precizat că acest curs este acreditat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la final, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava reia organizarea cursurilor de expert în achiziții publice.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CCI Suceava reia organizarea cursurilor de expert în achiziții publice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei