Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 24 (8248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Titlul iar o ia spre Cluj!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În principiu, bătălia pentru titlu și pentru podium în campionatul național de fotbal se poartă între 3-4 echipe, la începerea actualei ediții vorbindu-se de CFR, FCSB și Craiova (una din cele două care au același nume, chestie imposibilă altundeva în galaxia asta). După ce oltenii se lămuriră că făcură o achiziție mai degrabă păguboasădecât profitabilă (e vorba de Mirel Rădoi, cel care presupun că între timp a obținut Licența PRO, că doar nu l-or fi primit arăboii la muncă fără atestat de la școala lui Burchel, capul antrenoratului de pe meleaguri românești!), ieșind din dispută pentru titlu înainte ca aceasta să fi început cu adevărat, ne-am trezit că în vârful ierarhiei s-a cocoțat o echipă pe care nimeni nu mizase inițial, Farul Constanta, al cărei atu este prezența lui Gică Hagi atât pe bancă,cât și caacționar principal, cu 90% din acțiuni, ceea ce eliminăinterminabilele discuții care au loc la absolut toate celelalte cluburi, unde patronul vrea una, iar antrenorul alta. Politica de achiziții aici este cel puțin interesantă, aproape anual Gică Hagi dezgropând câte un fotbalist bun,dar blazat și de regulă bătrân, care s-ar părea că este alimentat cu un fel de jăratec, asemenea calului din Harap Alb! Penultimul a fost Torje, în rolul de resuscitat aflându-se în acest moment Alibec. Adică cel care a dat un gol alaltăieri din lovitură liberă cum n-am mai văzut... de la Hagi! Că  Farul a întors într-un minut și ceva soarta meciului nu e de mirare, FCSB fiind o echipă distrusă psihic de patronul ei. Ciudat însă e căși Farul, în etapa anterioară, jucând acasă, a reușit să se facă de râs, luând o bătaie soră cu moartea de la CFR Cluj. De unde se poate concluzionacă din cele 3 rămase în lupta pentru titlu, parcă tot CFR are șanse mai mari. Ceea ce, vă mărturisesc, mă sperie, în condițiile în care clovnul Petrescu continuăsă viseze mereu la scorul perfect, 0-0!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Titlul iar o ia spre Cluj!?.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Titlul iar o ia spre Cluj!?3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei