Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 19 (8243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cum porţi o pereche de încăţăminte Nike Air Max? Iată trei idei pentru a obţine un outfit modern!

Încălţămintea sportivă a devenit preferata multora dintre noi, nu doar pe perioada antrenamentelor, ci şi pe durata zilei, o pereche de încălţăminte din colecţia Nike Air Force fiind ideală atunci când vrei să îţi concepi ţinute casual, effortless, urban-casual sau sport. Creaţi la un standard de calitate foarte înalt, conferind stabilitate şi confort, însă deţinând şi un design modern şi original, această încălţăminte te va ajuta să îţi creezi outfit-uri în tendinţe, indiferent de context.

Cine poate purta încălţămintea Nike

Marele producător concepe modele moderne şi extrem de performante, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Versatilitatea acestora permite fiecăruia să îşi conceapă outfit-uri relaxate şi confortabile, în acelaşi timp moderne şi în tendinţe. O pereche de Nike Air Force poate fi inclusă într-un echipament sportiv, fiind extrem de confortabilă şi concepută pentru a conferi flexibilitate şi stabilitate, la fel de bine putând fi parte integrantă dintr-un look de zi, foarte original şi plăcut.

Nike, în ţinutele casual

O ţinută casual îţi va permite să jonglezi cu abordările tale stilistice, combinând inspirat piese vestimentare degajate, cu încălţămintea ta preferată. Astfel, o pereche Nike Air Force va cadra foarte bine cu o pereche de pantaloni bărbăteşti tip kargo, purtată alături de un tricou basic şi geaca din blugi sau din piele preferată. Pentru ţinutele feminine, se poate opta pentru combinaţii îndrăzneţe, între o pereche de blugi skinny şi un pulover over-size, între o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză asimetrică, cărora să li se adauge perechea de pantofi sport preferată. 

Effortless, un mod în care poţi fi unic

Pentru cei foarte îndrăzneţi, încălţămintea Nike poate fi purtată împreună cu piese clasice, astfel că nu ezita să dai o notă de culoare ţinutei tale, purtându-ţi pantofii sport preferaţi cu un sacou şi pantaloni din stofă, în cazul bărbaţilor, cu o fustă lungă vaporoasă şi un top sau o bluză delicată, în cazul doamnelor. Contrastul dintre piesele clasice create din texturi fine, şi design-ul unic al încălţămintei Nike Air Force, va da o notă de originalitate look-ului tău, scoţându-ţi în evidenţă abordarea stilistică şi personalitatea. Combinaţia aparent nepotrivită dintre piesele componente ale ţinutei tale, este cea care va pune amprenta finală asupra outfit-urilor tale.

Ţinutele sport în viaţa de zi cu zi

Dacă eşti o persoană activă, călătoreşti mult sau îţi place să petreci timp în aer liber, atunci ţinutele sport fac parte din viaţa ta, nu doar în timpul antrenamentelor, ci şi pe durata orelor din zi. Îţi poţi concepe outfit-uri relaxate şi confortabile, purtând piesele preferate alături de perechea de încălţăminte Nike Air Force, combinând design-ul unic al acesteia cu texturi plăcute şi comode. Astfel, poţi alege să porţi un trening modern şi foarte practic, poţi crea combinaţii între pantaloni de trening, tricouri şi hanorace sau geci, adăugând încălţămintea sportivă Nike, atât de comodă şi flexibilă. Design-ul modern al acesteia va scoate în evidenţă personalitatea ţinutei tale, chiar dacă nota generală este cea sportivă. Doamnele pot crea look-uri sportive echilibrate şi moderne, purtându-şi încălţămintea Nike, alături de colanţi, pantaloni scurţi, fustiţe şi rochiţe sport, tricouri şi hanorace comode şi foarte practice. O pereche de încălţăminte sportivă va face parte din ţinutele tale de zi, chiar dacă nu sunt destinate strict antrenamentelor, conferindu-ţi originalitate, stil şi degajare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum porţi o pereche de încăţăminte Nike Air Max? Iată trei idei pentru a obţine un outfit modern!.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cum porţi o pereche de încăţăminte Nike Air Max? Iată trei idei pentru a obţine un outfit modern!1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei