Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 19 (8243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Interviurile Monitorul”

Arbitrul internațional Sebastian Gheorghe: „E mai ușor să-i arbitrezi pe jucătorii din Champions League, decât pe cei din liga a doua sau a treia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediția din această săptămână a rubricii „Interviurile Monitorul” îl are ca invitat pe arbitrul internațional Sebastian Gheorghe, cel mai titrat arbitru sucevean din toate timpurile. În cadrul unui dialog extrem de interesant, Sebastian Gheorghe povestește cum este să fii pe același teren cu titani ai fotbalului, precum Messi sau Ronaldo, și explică de ce este mai ușor să-i arbitrezi pe jucătorii din Champions League, decât pe cei din liga a doua sau a treia de la noi. Sebastian Gheorghe și-a amintit și de celebrul meci cu scandal rasist dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, din decembrie 2020, partidă după care, după cum ne-a spus, „Noi acum avem o problemă când arbitrăm și este o echipă în negru”.

În interviul găzduit de site-ul „Monitorul de Suceava” și de canalul de YouTube al ziarului nostru, Sebastian Gheorghe spune și care sunt momentele din joc în care un arbitru de linie nu trebuie să se uite niciodată la minge, dar se și destăinuie, menționând care sunt deciziile eronate luate ca arbitru și pentru care îl mustră și acum conștiința.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arbitrul internațional Sebastian Gheorghe: „E mai ușor să-i arbitrezi pe jucătorii din Champions League, decât pe cei din liga a doua sau a treia”.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Arbitrul internațional Sebastian Gheorghe: „E mai ușor să-i arbitrezi pe jucătorii din Champions League, decât pe cei din liga a doua sau a treia”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei