Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 7 (8231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cum să obții cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp? 4 sfaturi pentru bărbați

Dacă te întrebi cum să găsești cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp, nu ești singurul. De fapt, este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le pun oamenii. Și indiferent dacă vrei blugi skinny, blugi loose fit sau slim fit, va trebui să știi sfaturile potrivite. Înțelegând diferitele modele de blugi și tendințele din prezent, vei putea să alegi perechea perfectă de blugi bărbați pentru corpul tău unic.

 

Alege cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp

Există o mulțime de detalii care intră în alegerea perechii perfecte de blugi, dar un factor cheie este tipul de corp. Pentru a găsi forma potrivită, este important să îți înțelegi mai întâi forma și mărimea. Oamenii subțiri sau zvelți ar trebui să cumpere blugi bărbați cu picior drept, deoarece oferă un aspect elegant și atemporal. Persoanele cu dimensiuni medii sau mari ar trebui să aleagă blugii loose fit, deoarece creează un aspect mai aerodinamic și îmbrățișează mai bine curbele. Cei cu un corp zvelt, atletic, pot alege blugi skinny, care se vor integra perfect în orice ținute. 

 

 

Încearcă diferite modele de blugi și selectează-le pe cele care îți flatează silueta

Blugii sunt unul dintre cele mai des purtate articole vestimentare și dintr-un motiv întemeiat - pot flata aproape orice siluetă. Cu toate acestea, este important să alegi blugi bărbați care să se potrivească bine corpului tău, astfel încât să arăți cât mai bine în ei.

Alege un model care să fie măgulitor atât pe talie, cât și pe șolduri. Încearcă diferite perechi până când găsești un model care îți vine confortabil și te avantajează. Optează pentru modelele decolorate, rupte, acestea vor adăuga profunzime și dimensiune siluetei tale.

De asemenea, asigură-te că se potrivesc bine, dar nu sunt prea strâmți sau restrictivi. Astfel te vei simți confortabil și elegant. Inspiră-te pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/blugi și alege modele loose fit, straight leg, slim fit sau skinny fit, pentru o garderobă mai versatilă.

 

 

Acordă atenție detaliilor - cum ar fi decolorarea, cusăturile și imprimeurile atunci când alegi blugii

Blugii sunt unul dintre cele mai populare articole vestimentare și pe bună dreptate - arată bine pe aproape oricine. Însă este important să acorzi atenție detaliilor atunci când alegi o pereche de blugi bărbați. De exemplu, asigură-te că un model decolorat este consecvent pe întreaga gambă a pantalonilor. De asemenea, fii atent la blugii care au cusături sau imprimeuri care par prea proeminente sau strălucitoare. Aceste detalii îți pot distrage cu ușurință atenția de la aspectul general și pot proiecta o imagine neprofesionistă.

 

Aruncă o privire la modelele de blugi ale altor bărbați pentru a vedea cum îi poartă și ce le stă bine pe ei

Una dintre cele mai bune modalități de a învăța cum să te îmbraci este să te uiți la alții. Observând cum își poartă ei blugii și ce le stă bine pe ei, vei putea să îți dezvolți un stil mai sofisticat, care va arăta bine și pe tine.

Blugii au devenit una dintre principalele tendințe în materie de modă. Majoritatea mărcilor vin cu modele și stiluri noi și inovatoare, care se potrivesc fiecărui tip de corp și personalitate. Ține cont, pentru persoanele cu o talie mai mică, o pereche de blugi skinny va accentua formele. Între timp, dacă ai o constituție atletică sau preferi ținutele destinse, atunci poți alege fit-uri regulate și relaxate pentru a primi mai multe complimente. Ca să rezumăm totul într-o singură propoziție: nu îți fie teamă să experimentezi cu diferite stiluri atunci când îți alegi perechea preferată de blugi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să obții cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp? 4 sfaturi pentru bărbați.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să obții cei mai buni blugi pentru tipul tău de corp? 4 sfaturi pentru bărbați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei