Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 1 (8225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

La trecerea în 2023

Aproape 10.000 de oameni au participat la Revelionul din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revelionul în aer liber, organizat în centrul municipiului Suceava după o pauză de doi ani, impusă de pandemie, a adunat aproape 10.000 de oameni care au sărbătorit împreună trecerea în 2023.

Evenimentul a început de la ora 20:00 cu muzică populară, dar a avut în program și muzică ușoară și chiar și rock.

Invitații speciali ai Revelionului de la Suceava, în ordinea apariției pe scenă, au fost Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă Maxim), Anda Adam și trupa Bosquito.

De partea de joc și voie bună s-au ocupat numeroși reprezentanți ai muzicii populare, precum Antonia Suciu, Adriana Crainiciuc, Răzvan Ciobanu, Gabriela Teișanu, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Marius Zgâianu, Lavinia Penciuc, Lucica Păltineanu, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Clara Hurjui, Gheorghiță Rotaru, Nicoleta Cojocaru și Sorin Filip. La trecerea în Noul An, după focurile de artificii, vocea inconfundabilă a Margaretei Clipa a răsunat în centrul Sucevei, dând tonul distracției în a doua parte a evenimentului.

Cel mai așteptat moment al Revelionului a fost cel al spectacolului pirotehnic, focurile de artificii dovedindu-se cu adevărat spectaculoase, concurând oricând cu cele văzute la TV sau online prin marile orașe ale lumii.

Momentul a fost anunțat de viceprimarul Lucian Harșovschi, care a urcat pe scenă la finele concertului Bosquito, dând startul numărătorii inverse la trecerea din 2022 în 2023. Acesta venit cu o serie de schimbări în programul Revelionului, a introdus un ceas digital - pe ecrane, pentru a marca trecerea timpului la intrarea în Noul An și după mesajul scurt și elcvent adresat publicului, a făcut un selfie cu miile de oameni care se vedeau în fața scenei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a transmis în schimb un mesaj de mulțumire adresat miilor de participanți la evenimentul organizat de municipalitate:

„Mulțumim miilor de suceveni care, la cumpăna dintre ani, au umplut Zona centrală a orașului de la Palatul Administrativ până la biserica Sfântul Dumitru. S-a dovedit încă o dată că sucevenii apreciază Revelionul în aer liber!”.

Participanții la Revelionul Sucevei au avut asigurat transportul public, de către TPL, până la miezul nopții dar și după ce lumea a început să se retragă spre casele lor sau pe unde sărbătoreau, în Centru așteptându-i autobuze către Burdujeni, Obcini și Ițcani.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 10.000 de oameni au participat la Revelionul din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 10.000 de oameni au participat la Revelionul din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei