Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 1 (8225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Viteză neadaptată

Tânăr cu leziuni serioase după un accident violent, în prima zi a noului an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a suferit leziuni serioase după un accident rutier petrecut în prima zi a noului an, pe drumul județean care duce de la Ilișești spre Ciprian Porumbescu.  Tânărul conducea un VW Bora cu care a intrat violent într-un stâlp din beton, după care mașina s-a răsturnat în rigola de la marginea șoselei. Accidentul s-a produs în jurul orei 13:15.

Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că Iulian Ș., în vârstă de 19 ani, din Șcheia, în timp ce conducea un VW Bora, pe DJ 178, în Ciprian Porumbescu, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra mașinii, care a făcut bucăți stâlpul din beton și apoi s-a răsturnat.

Pompierii militari ajunși la fața locului l-au găsit pe tânăr, care era singur în mașină și care era conștient și cooperant, verificarea cu etilotestul arătând alcoolemie 0.

Ulterior, acesta a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, fiind internat pe Secția de Ortopedie, cu diagnosticul preliminar de traumatism cranio-cerebral și fracturi de masiv facial, contuzie toraco-abdominală și fractură la nivelul antebrațului stâng.   

Tot pe 1 ianuarie, un accident rutier cu doi răniți ușor a avut loc și pe drumul județean care leagă localitățile Soloneț și Todirești.

Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 72 de ani, din municipiul Suceava, care conducea un VW Golf, pe direcția dinspre Comănești spre Todirești, a intrat în coliziune față-spate cu un Chevrolet condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Cajvana, care oprise pentru a intra pe un drum comunal neclasificat.

Conducătorul auto în vârstă de 72 de ani se face vinovat de accident pentru nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

În urma impactului, două femei, pasagere în cele două mașini, au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr cu leziuni serioase după un accident violent, în prima zi a noului an.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr cu leziuni serioase după un accident violent, în prima zi a noului an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei