Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 284 (8201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Salon Queen Elisabeta 15 ani de experienta

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, febra cadourilor cuprinde încet fiecare casă, sunt ultimele pregătiri înainte de Crăciun, iar Centrul de Beauty&Wellness Salon Queen Elisabeta vine în ajutorul vostru, oferindu-vă câteva momente de relaxare în tot acest haos festiv.  Suntem uneori atât de ocupați cu pregătirea casei, a copiilor, vrem să cumpărăm cadouri pentru toți membrii familiei încât ajungem să ne neglijăm și uităm să ne oferim câteva momente de răgaz pe deplin meritate.

 

Aici intervine echipa Queen!

Hairstyliștii vă așteaptă să le treceți pragul cu încredere  - voi trebuie să faceți primul pas, de restul se ocupă ei - de la abonamente de păr lunare la prețuri accesibile până la tehnici de ultimă generație în ceea ce privește vopsitul părului. Vorbim aici despre airtouch, balayage, reverse balayage, fast blonde, baby lights, highlights și o mulțime de alte noutăți. Iar ca să fie pachetul complet, echipa Queen folosește produse profesionale din cele mai căutate, cum sunt cele de la Nashi, Milkshake, L`oreal, Matrix, Estel sau Mounir.

Nu știi dacă să îți schimbi culoarea? Nu știi dacă tehnica respectivă de vopsire a părului te-ar avantaja? Stai fără grijă!

Specialiștii în hairstyling te vor ajuta în partea de consiliere să alegi, împreună cu ei, cea mai bună variantă pentru tine, care să ți se potrivească și care să îți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături, astfel că te vei simți minunat în pielea ta de sărbători.

Și pentru că unghiile noastre au și ele nevoie de atenție, cu atât mai mult după ce au frământat cozonacul pentru copii, fetele s-au pregătit cu tehnici noi, diferite de cele clasice, pentru persoanele care își doresc un look glam în preajma Crăciunului – migdală slim, balerina, french glass, acrigel system sau agrigel&soak off.

Pentru doamnele care totuși preferă să rămână la manicihiura clasică, vor rămâne întotdeauna o variantă migdala, ovalul sau pătratul clasic, precum și manichiura scurtă cu ojă semipermanentă.

 

Totuși, după cum probabil ați ghicit, asta nu e tot!

În zona de cosmetică, lucrurile devin și mai interesante, Centrul de Beauty&Wellness Salon Queen Elisabeta fiind unul dintre cele mai dotate din țară pe parte de aparatură. Pe de o parte, vorbim aici despre tratamentele faciale clasice, cu HIFU 7D, LPG Facial, Oxygen Terapie, dar rămâne și epilarea cu laserul sau cu ceară de unică folosință. În ce privește aparatura pentru tratamentele corporale, echipa Queen s-a întrecut pe ea însăși, formând specialiști pe nu mai puțin de 20 de aparate, printre care Kuma, Microneedling, Criolaser, Velashare, Emsculpting și Picolaser.

Salonul Queen este locul în care te poți răsfăța din toate punctele de vedereși, de asemenea, este locul în care poți să dăruiești. Echipa Queen pune la dispoziția clientelor o gamă variată de produse pentru ele sau pentru cei dragi, cum sunt produsele de la Rituals, Victoria Secret, dar și parfumurile arăbești rafinate. Și dacă, totuși, nu vă puteți decide, aveți posibilitatea de a oferi cuiva drag un voucher cadou pe care să îl poată folosi în cadrul salonului.

Așadar doamnelor, domnișoarelor și domnilor, îngăduiți-vă în această perioadă aglomerată câteva momente de respiro, gândiți-vă și la voi și amintiți-vă să mai luați o pauză din când în când, asta ca să nu vă pierdeți în tot acest haos festiv.

Daria Puscasu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salon Queen Elisabeta 15 ani de experienta.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salon Queen Elisabeta 15 ani de experienta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei