Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 284 (8201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pictorul Fericit - magazin online din Suceava cu materiale pentru pictură și picturi pe numere

Acum că ne apropiem cu pași repezi de perioada festivă a anului, când suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, Pictorul Fericit ne invită să descoperim pictura pe numere. Este vorba despre magazinul online din Suceava unde veți găsi kituri de picturi pe numere, dar și materiale de pictură.

 

Pictorul Fericit - magazin online din Suceava cu materiale pentru pictura si picturi pe numere are oferte irezistibile. Descoperiți kiturile de pictură pentru copii și adulți sau pânzele, culorile și accesoriile profesionale pentru acest hobby.

 

Pictura pe numere, o activitatea creativă pentru toată lumea

Mulți se întreabă ce este pictura pe numere. Vorbim despre o activitate relaxantă, interesantă deopotrivă, ce combină arta cu accesibilitatea. Asta pentru că oricine poate picta. Cu un ghid numeric imprimat pe pânza de pictură, respectați corespondența număr-culoare și aplicați cu grijă și atenție nuanța potrivită. Schița imprimată vă ajută să duceți la bun sfârșit un tablou perfect.

Cât despre temă, aveți de unde alege. În stocul de la Pictorul Fericit veți găsi picturi pe numere cu natură, peisaje, portrete, cu animale, mașini, iar acestea sunt doar câteva dintre opțiuni. Există și varianta celor pentru copiii, la această colecție predomină personajele, iar gradul de dificultate este mai mic. Cu toate acestea, toate kiturile de pictură pe numere includ:

 

  • Trei pensule, de mărimi diferite, fir sintetic.
  • Tot setul de culori acrilice premium, în cantitate suficientă și pentru a reaplica, retușa.
  • Pânza de bumbac 100%, cu șasiu din lemn de pin, fabricat din România. Dimensiunea acesteia este standard de 40x50 cm în cazul celor pentru adulți și de 30x40 cm în cazul celor pentru copii.

 

De asemenea, primiți în set și schița imprimată în format A4 pe hârtie, precum și câteva accesorii care să vă ajute să montați pictura pe perete când este finalizată. Descoperițicolectia cu toate picturile pe numere aici.

 

V-ați gândit deja la cadouri? Pictura pe numere poate fi și o idee excelentă

Aparte de faptul că implică atenție, este și o terapie a culorilor, o activitate care vă destresează și vă ține departe de stresul cotidian, pictura pe numere poate fi la fel de bine și un cadou excelent. Uitați de clasica abordare de a dărui lucruri. Se întâmplă de multe ori ca acestea să rămână uitate în vreun sertar. Implicați așadar destinatarul și surprindeți cu o idee atipică. Pictura pe numere provoacă și va fi o încântare.

În plus, ideea este și practică, dat fiind că în set aveți toate cele necesare pentru a picta de îndată. Culorile pot fi folosite direct din recipientele în care vin ambalate și nici nu necesită diluare cu apă, ci se vor folosi ca atare.

De comandat o puteți face online din pagina oficială, www.pictorulfericit.ro. Accesați magazinul online și alegeți astfel de picturi ce pot deveni o amintire unică, un tablou cu care veți decora casa. Prețurile sunt rezonabile și în plus nu duceți lipsă de reduceri.

 

Contact:

Str. Mărășești, 22A Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pictorul Fericit - magazin online din Suceava cu materiale pentru pictură și picturi pe numere.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pictorul Fericit - magazin online din Suceava cu materiale pentru pictură și picturi pe numere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei