Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 284 (8201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Sf. Andrei

Bătrân de 77 ani, accidentat foarte grav după ce a ieșit în fața unei mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 77 de ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean Suceava, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină, pe raza orașului Solca.

În jurul orei 17.20, un șofer în vârstă de 50 de ani, care conducea o Skoda Octavia, pe raza orașului Solca, pe direcția de la Solca spre Arbore, nu a putut evita impactul cu un bărbat care a dat să treacă drumul din dreapta sa. Pietonul a fost acroșat cu partea dreaptă față a mașinii și proiectat violent pe carosabil.

Bătrânul în vârstă de 77 de ani, din Solca, a fost transportat inițial la Spitalul Municipal Rădăuți și apoi transferat la Spitalul Județean Suceava, în comă.

Polițiștii rutieri au constatat că victima se află în vizibilă stare de ebrietate și au dispus prin ordonanță recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Șoferul implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, având alcoolemie 0.

Medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, a informat că pacientul în vârstă de 77 de ani a fost preluat de colegii din UPU în stare gravă, cu șoc hemoragic, cu traumatism cranian, traumatism toracic cu fracturi costale, cu pneumotorax drept, traumatism abdominal cu contuzie hepatică și multiple fracturi de bazin. Bătrânul a rămas internat pe Secția de Chirurgie în ATI, evoluția stării sale fiind imprevizibilă.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă ancheta, pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs impactul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 77 ani, accidentat foarte grav după ce a ieșit în fața unei mașini.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân de 77 ani, accidentat foarte grav după ce a ieșit în fața unei mașini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei