Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 208 (8125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar procurori

A vrut să-i cumpere pe polițiști cu 200 de lei după ce a fost prins beat la volan și va fi judecat pentru două infracțiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au trimis în judecată un inculpat care va fi judecat pentru două infracțiuni, respectiv dare de mită și refuz de recoltare a probelor biologice în vedere stabilirii alcoolemiei.

Romeo Ștefancu a crezut că poate scăpa de răspundere penală după ce a fost prins beat la volan oferind o mită de 200 de lei.

Pe 11 iulie a.c., după un apel la 112, un echipaj de la Secția Rurală Adâncata a identificat în trafic un conducător auto care avea concentrația de 1,30 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemie foarte mare așadar, astfel că polițiștii l-au dus la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

”Cu ocazia conducerii la Spitalul Județean Suceava pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a oferit bani agenților de poliție pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu referitoare la procedura de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând prelevarea mostrelor biologice, iar ulterior, după conducerea la sediul secției de poliție în vederea întocmirii procesului-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, a oferit din nou bani celor doi agenți de poliție, după care a dat suma de 200 lei unui membru al echipajului, pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu în legătură cu constatarea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Inculpatul a fost reținut 24 de ore în acest dosar, după care a fost plasat sub control judiciar.

Dosarul a fost instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul unor lucrători de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Suceava.

Inculpatul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să-i cumpere pe polițiști cu 200 de lei după ce a fost prins beat la volan și va fi judecat pentru două infracțiuni.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A vrut să-i cumpere pe polițiști cu 200 de lei după ce a fost prins beat la volan și va fi judecat pentru două infracțiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei