Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 148 (8065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Marian Andronache: PMP Suceava are o singură conducere la nivel județean, pe care o coordonez în continuare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a dat asigurări că la nivelul organizației județene nu au apărut modificări în ceea ce privește structura de conducere. Declarația a fost făcută după ce zilele trecute au apărut o serie de informații cu privire la numirea unui nou președinte interimar al PMP Suceava. În calitate de vicepreședinte la nivel național al PMP, Marian Andronache a participat la Iași, la finalul săptămânii trecute, alături de liderul partidului, Eugen Tomac, la ședința Colegiului Național, precum și la Conferința Județeană de Alegeri din PMP Iași și la ședința Ligii Aleșilor Locali ai PMP din acest județ.

„Au fost două zile de activitate internă de partid în care, ca vicepreședinte la nivel național și coordonator regional, am putut să port discuții constructive cu echipa mea și să gândim o strategie lucrativă pentru dezvoltarea continuă a PMP. Ne aflăm în fața unui nou început, mai ales având în vedere veștile bune primite săptămâna aceasta, faptul că și instanța a stabilit ceea ce noi explicam de atâta timp: PMP are o singură conducere statutară la nivel național, în frunte cu președintele Eugen Tomac și o singură conducere la nivel de județul Suceava, pe care o coordonez în continuare”, a spus Andronache. El a adăugat că la începutul acestei săptămâni va avea o ședință de lucru cu membrii Colegiului Județean din PMP Suceava și cu echipa de conducere a organizației. „Avem foarte mult de muncă, însă mă bucur că lucrurile au intrat pe făgașul lor firesc. Avem idei, avem soluții, știm ce avem de făcut pentru a le oferi românilor o alternativă politică sănătoasă”, a încheiat Marian Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: PMP Suceava are o singură conducere la nivel județean, pe care o coordonez în continuare.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marian Andronache: PMP Suceava are o singură conducere la nivel județean, pe care o coordonez în continuare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei