Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 148 (8065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Limbajul nonverbal la David și Victoria Beckham

Ce analizăm:

1! poziția picioarelor la el. Poziția picioarelor lui, orientarea tălpilor în raport cu ea, ne arată ce el ar vrea să plece de acolo, că abia așteaptă să se termine această ședință foto sau acest moment în doi.

2! poziția picioarelor la ea. Poziția picioarelor ei ne vorbește despre faptul că trăiește un moment în care a uitat că trebuie să pozeze în imaginea unui cuplu fericit și caută să se pună în evidență pe ea, ca și când ar participa la o prezentare de modă! Vrea să placă, vrea să nuanțeze tot ceea ce are și e conștientă că are!

3! poziția brațului și a palmei drepte la el. Brațul lui drept este tensionat, iar palma este într-o postură rigidă. Am putea spune că ea, conjunctura în care se află, toate îl tensionează. În acest moment, rolul de soț fericit într-o familie perfectă e puțin compromis.

4! poziția brațului și a palmei stângi la ea. Prin palma ei dreaptă, ce e poziționată pe umărul lui stâng, ea vrea să arate că „achiziția îi aparține” și că se poate „sprijini” pe el ca bărbat. Întâlnim de multe ori această poziție a mâinii la „băieții de cartier” care își scot „fata” la plimbare. Din păcate, dorința ei este puțin defazată, deoarece sunt probleme în cuplul lor. Se vede că s-au cam adunat și el nu prea mai are pentru ea aceleași trăiri ca la început. Prezența ei îl stresează și îl tensionează.

5! palma lui stângă poziționată în buzunar. Palma lui stângă, poziționată în buzunar, ne transmite că la nivel intim lucrurile nu mai stau așa cum ar trebui să fie într-un cuplu fericit și iubitor.

6! poziția spatelui și a gâtului la ea. Prin poziția spatelui și a gâtului, ea încearcă să creeze o senzație de „complicitate”, de intimitate în care sunt doar ei doi. Ar reuși poate dacă nu ar fi bariera pe care o impune el, inconștient.

 7! poziția palmei ei drepte. Palma ei dreaptă ne transmite nevoia ei de a ieși în evidență.

8! poziția capului la el. Poziția capului lui este ușor rigidă și în conexiune cu mâna dreaptă.

9! poziția capului la ea. Poziția capului și a gâtului ei transmite că „este bărbatul meu și eu sunt șefa aici!“. Poziția capului și a gâtului întărește ceea ce transmite mâna ei dreaptă! Adică „el e în posesia mea!”

 

Concluzie:

Un cuplu în care pasiunea, iubirea și armonia ar putea reveni dacă ea ar fi mai puțin posesivă și dominantă și ar reuși, dacă îi permite lui să se simtă bărbat mai des!

 

Articol extras din cartea „Semnele nonverbale ale minciunii în politică, afaceri și cuplu” – autor Mihai Moisoiu

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la David și Victoria Beckham.
 Vizualizări articol: 3059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 30 voturi
Limbajul nonverbal la David și Victoria Beckham5.0530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei