Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 134 (8051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fashion trends mereu în schimbare - hot summer și în materie de reduceri!

Lumea fashion, mereu surprinzătoare și în continuă schimbare vine cu noutăți și în acest an. Basic este un stil de mult uitat, pentru că acum oricât de simple sunt articolele vestimentare și accesoriile, fiecare persoană pune propria amprentă asupra outfit-ului final. Astfel apar fel și fel de combinații inedite, diversitate în stil și culoare peste tot în jur.

Cum explozie de culoare poate fi definiția acestei veri în materie de modă, nu uita că poți beneficia și de reduceri, oferte fel de fel. Asta pentru ca oricine să se poată bucura de articolele vestimentare și de perechile de încălțăminte pe care și le dorește!

Blugii cu talie joasă, din nou în preferințe

 

În materie de jeans, blugii cu talie joasă, stilul anilor 2000 sunt din nou în topuri. Preferințele din acest an sunt cu privire la combinații de culori cât mai deschise, la simplu și comod, dar în același timp inedit.

 

Putem uita pentru o perioadă și de jeanșii aceia mulați pe picior, pentru că variantele evazate sunt la modă. Poți beneficia de reduceri de preț pentru multe articole vestimentare, deci poți completa garderoba foarte simplu, cu tot ceea ce se poartă.

 

De asemenea, de interes ar putea fi și acele rochii sau tricouri cu decupaje fel de fel. Orice articol vestimentar simplu, de o singură culoare, fără imprimeu sau alte detalii poate deveni o piesă statement cu unul sau chiar câteva decupaje, acestea fiind preferate de clienți. Produse de acest gen și nu numai poți găsi la magazinele de profil - fizice sau online - precum Sinsay, Answear și nu numai, la prețuri excepționale.

 

Sinsay taie din prețuri și îți oferă opțiuni nelimitate

 

Cum orice persoană caută să fie cât mai frumos îmbrăcată, cu haine la modă, are nevoie și de parteneri de încredere de la care să comande articolele vestimentare potrivite. Astfel că trebuie să afli despre acele Promoții Sinsay unde vei găsi prețuri reduse și cu 50% la peste 3000 de produse.

 

Asta este o ofertă de neratat, în special pentru că urmează concediul și trebuie să pregătești ținutele pentru destinațiile exotice în care vei merge. Cum culoarea neon și cele în nuanțe cât mai vesele și mai deschise sunt la modă, te vei bucura să vezi o explozie de culoare încă de pe primele pagini ale site-ului Sinsay. Poți alege dintre categorii pentru femei, bărbați și chiar copii și bebeluși, deci ai aici un magazin cu articole vestimentare pentru toată familia!

 

Nu uita să consulți și categoria de produse pentru casă și cele de beauty.

 

În 2022 se poartă sandalele cu talpă înaltă! Comandă de la CCC

 

Anul acesta nu doar ținuta trebuie să fie la înălțimea așteptărilor, ci și încălțămintea, numai că la propriu. Tendințele în modă spun că sandalele cu talpă înaltă sunt de preferat și pe bună dreptate! Acestea sunt foarte comode, în ciuda aparențelor. Deci spor la vizitat și la plimbări vara aceasta pentru că nu vei avea probleme cu durerea de picioare.

 

Asta dacă vei profita de reducerile de la magazinul CCC, unde vei găsi variante fel de fel, potrivite pentru toate gusturile. Despre calitate nu mai are rost să menționăm pentru că știe oricine că sunt încălțăminte produse cu atenție la detalii, din materiale superioare calitativ. Poți alege direct produsele semnate de un anumit brand sau poți alege din categoriile disponibile pentru fiecare gen, dar și cele pentru copii. Găsești imediat ceea ce cauți, fără prea multe bătăi de cap.

 

Combină stilul vestimentar cu perechea de sandale potrivite și vei avea un look wow, ce va impresiona pe oricine. Vei avea parte de confort, ținute complete în pas cu moda, deci este imposibil să nu ai zile excelente! Alege dintre categorii precum sandale, casual, teniși, balerini etc. vezi și categoria de promoții CCC și nu ezita să investești în bunăstarea ta.

 

 

Colecții noi și la Answear - îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii

 

Start au spus și cei de la Answear la promoții, deci nu este timp de pierdut, este timp de noi achiziții! Compleurile sunt variante vestimentare preferate, pentru că te scapă de grija asortării hainelor. Vei găsi atât în colecțiile pentru el, cât și în cele pentru ea astfel de produse.

 

Costumele de baie nu trebuie să lipsească și cu siguranță unul singur nu este de ajuns. Poți fi în trend și când mergi la mare dacă alegi un costum de baie dintr-o piesă, cu decupaje, exact ca rochiile și bluzele care se poartă acum.

 

Poți uimi și seara când ieșiți la plimbare dacă alegi o fustă jeans sau chiar una lungă, vaporoasă. Pentru bărbați alegerile de top sunt cămășile înflorate și pantalonii scurți de culori deschise. Toate acestea disponibile la Answear, cu lucruri interesante și la categoria Sale.

 

Branduri de top, magazin de încredere - ePantofi

 

Cu toții știm că încălțămintea nu poate fi aleasă la întâmplare. Multe persoane își fac o părere despre cei din jur în funcție de ce încălțăminte poartă aceștia. Trebuie să faci alegeri inteligente deci, pe gustul tău, dar calitatea trebuie să fie un prim criteriu de alegere.

 

Astfel că la ePantofi vei găsi branduri renumite, modele moderne și piese statement pentru orice garderobă. Alege sneakerși, converși, teniși și orice alt tip de încălțăminte de la branduri renumite, apreciate, toate regăsite la ePantofi. Investiții accesibile pentru produse necesare, indispensabile.

 

Oricine trebuie să aibă cel puțin o pereche de pantofi sport negri și o pereche albi. Asta pentru că sunt variante safe pentru orice ținută. Pentru femei sunt disponibile la ePantofi și sandale cu talpă înaltă, modele inedite care pot aduce un plus oricărei ținute.

 

Cei interesați pot comanda de aici și poșete alături de alte accesorii. Sunt magazine care nu trebuie să lipsească de pe listă atunci când ești pregătit/ă să plasezi o comandă. Perioada promoțiilor este un bun prilej pentru a te bucura de zeci de produse la prețuri excepționale.

 

Trendurile se schimbă. Ține pasul cu această dinamică și în garderoba ta. Astfel că ePantofi, Sinsay, CCC și Answear sunt magazinele pe care te poți baza oricând.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fashion trends mereu în schimbare - hot summer și în materie de reduceri!.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fashion trends mereu în schimbare - hot summer și în materie de reduceri!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei