Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 133 (8050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuiți la apartament? Alegeți de la Altecovent sistemul de ventilație necesar în orice locuință

Sănătatea este mai presus decât toate, în special pentru faptul că nu poate fi cumpărată. O persoană care este sănătoasă poate face aproape orice își dorește, poate munci pentru a-și îndeplini visele. Motiv pentru care zi de zi încercăm să mâncăm cât mai sănătos, să facem măcar puțină activitate fizică și alte aspecte de acest gen.

 

Chiar dacă nu putem controla totul în lume, nu putem opri poluarea constantă, sunt anumite lucruri pe care le putem adopta pentru propriul nostru cămin. În orice gospodărie, casă, apartament poate fi montat un sistem de ventilație cu recuperare de căldură de la Altecovent, care va aduce beneficii pentru toată familia.

 

Puteți afla din continuarea acestui articol:

 

-Cum vă poate ajuta un sistem de ventilație

-De ce este necesar un astfel de sistem în apartament?

-Cum alegeți varianta potrivită pentru casa voastră

-Cum trebuie întreținut sistemul de ventilație

 

 

Cum vă poate ajuta un sistem de ventilație

 

An de an nivelul de poluare crește într-un ritm alarmant, ceea ce ne face să ne îngrijorăm pentru sănătatea noastră. Contează foarte mult calitatea aerului pe care îl respirăm. Dacă în mediul exterior nu avem ce măsuri să luăm în afară de reducerea cantității de plastic utilizat și optarea pentru mersul pe bicicletă în detrimentul mașinii spre exemplu, acasă soluția ar fi sistemul de ventilație.

 

Un astfel de sistem puteți găsi la Altecovent, cu toate cele necesare în pachet. Inclusiv tubulatura ventilatie o veți găsi. Acesta ajută pentru că introduce în încăpere aer curat, care trece prin diverse filtre înainte, fără noxele din mediul exterior. Când deschideți geamul pentru a aerisi schimbați aerul poluat din încăpere cu cel poluat de afară, dar cu un sistem de ventilație situația se schimbă. Aveți control asupra calității aerului pe care îl introduceți în casă.

 

De ce este necesar un astfel de sistem în apartament?

 

Atât pentru case cât și pentru apartamente veți găsi la Altecovent, cu site-ul oficial www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro, variantele potrivite. Asta pentru că puteți alege între sistemele centralizate și cele descentralizate. Primele dintre cele menționate sunt recomandate pentru apartamentele sau casele care se află în stadiul de proiect.

 

Pentru spațiile de locuit deja construite sunt recomandate sistemele descentralizate. Asta pentru că sunt mai ușor de montat și nu presupun montarea tubulaturii prin pereții din casă. Aveți nevoie de un sistem ventilatie apartament din varii motive.

 

Unele dintre acestea sunt cu privire la nivelul de umiditate din fiecare încăpere în parte. În baie și în bucătărie deseori apare condensul din cauza aburilor de căldură. Asta înseamnă predispoziție pentru apariția mucegaiului, a igrasiei. Nu și dacă aveți un sistem de ventilație cu recuperare de căldură montat. Acesta recirculă constant aerul, funcționează cu ajutorul unor noi tehnologii și veți simți imediat diferențele.

 

În plus, nu veți resimți schimbările de temperatură din casă atunci când veți aerisi, deoarece sistemul de recuperare de căldură menține din căldura aerului pe care îl elimină și o introduce înapoi odată cu aerul curat. În special pentru apartamente astfel de sisteme de ventilație pot fi esențiale. Multe dintre clădiri sunt vechi, nu sunt bine izolate și apariția igrasiei și mirosurile neplăcute pot fi probleme des întâlnite, dar foarte ușor de rezolvat prin montarea unui sistem de ventilație. 

 

Cum alegeți varianta potrivită pentru casa voastră

 

Cei care au înțeles importanța și necesitatea unui astfel de sistem și care sunt interesați de stocul de produse de la Altecovent se pot simți copleșiți de stocul variat și de zecile de modele. Alegerea nu ar trebui să fie o problemă care să vă dea bătăi de cap. Motiv pentru care puteți apela la unul dintre reprezentanți pentru ajutor.

 

Veți avea parte de consiliere și de explicații extra, astfel încât să luați decizia potrivită, de care să fiți mulțumiți. Trebuie luate în considerare aspecte precum suprafața locuinței, locurile ideale în care pot fi montate și multe alte aspecte pe care nu le știe oricine. Motiv pentru care specialiștii în domeniu vor ști exact ce să vă sugereze. Veți primi opțiuni multiple, avantajoase și necesare pentru casa voastră.

 

Cum trebuie întreținut sistemul de ventilație

 

În ceea ce privește mentenanța nu trebuie să vă faceți prea multe griji. Important este să fiți atenți la grilă. Asta pentru că grila este locul prin care este introdus în casă aerul filtrat și curat. Este necesar să curățați grila cu o lavetă umedă, nimic complicat, astfel încât să nu aibă praf pe ea.

 

Acesta este singurul mod în care puteți avea grijă de sistemul de ventilație. Cu privire la montaj puteți apela cu încredere la echipa Altecovent care se va ocupa de toate demersurile necesare. Tot ea vă va explica și cum îl puteți folosi, alături de alte informații esențiale.

 

Accesați site-ul pentru a descoperi toate produsele disponibile și alegeți această soluție pentru acasă dacă vreți o calitate cât mai bună a aerului.

 

Contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuiți la apartament? Alegeți de la Altecovent sistemul de ventilație necesar în orice locuință.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuiți la apartament? Alegeți de la Altecovent sistemul de ventilație necesar în orice locuință0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei