Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 133 (8050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nici, nici, nici!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici dacă i-am angaja ca selecţioneri pe Pep, Ancelotti, Klopp şi Mourinho nu cred că echipa naţională a Namibiei, pardon: României, ar obţine rezultate mai breze decât cele de sub comanda băiatului ăstuia care, cât timp se exprimă în afaragramaticii limbii române ("repet cuvintele care le-am spus băieţilor...", că dacă zicea "pe care" cred că făcea gâlci!), e clar că are încă mult mai multe din tac'su decât abordarea ca un căcănar a partidelor. Fiindcă dacă ai nevoie ca aerul de victorie şi ragi încontinuu că vrei neapărat să o obţii, că asta e unica şansă de a câştiga grupa etc., nu poţi să intri pe teren într-o formulă cu 5 fundaşi, decât dacă eşti ori deranjat grav la neuron, ori eşti căcănar caăl' bătrân, care deşi avea la dispoziţie nişte genii ofensive (Hagi, Ilie Dumitrescu, Răducioiu) avea fixaţia cu frecatul mingii de-a latul şi înapoi de te băga în depresie. Noroc că ăia aveau instinct de fotbalişti adevăraţi şi nu prea băgau în seamă prostiile ăluia cu "firlandejii" (oare ăsta micu' cum le-o zice ălora care vin să-l bată poimâine!?), ceea ce nu mai e cazul cu ăia din Naţionalade azi, care par a nu avea decât câte un neuron la doi oameni... şi ăla setat doar pe executat orbeşte orice tâmpenii le-ar debita selecţionerul! Aşadar, din partea lu' neo-Mourinho ăsta de Dâmboviţa, nicio speranţă. Poate fotbaliștii? Mda, numai că vă rog să-mi spuneţi pe care din ăia folosiţi timp de două comedii îi consideraţi dv fotbalişti? Pe haidamacu' ăla chel şi împiedicat din inima apărării? Pe impiedicatu' din vârful atacului care nu poate trimite băşica în poartagoală? Pe "cel mai... pasator" din Bundesliga care s-a ales cu porecla asta lustruind bancacu dosul? Ştiţi vreunul, chiar din ăi' tineri, care să aibă alte caracteristici decât de leşinat, panaramă, loser ori comic al gazonului!? Hai, daţi-mi numele unui singur fotbalist din Naţională, şi de mâine pornesc campania de strâns fonduri ca să-i facem statuie, dacă Hagi chiar n-a meritat-o! Aveţi idee ce ar însemna performanţă pentru neisprăviţii ăştia (toţi, cu tot cu staff şi conducători de la FRF!)? Să "ciupească" 1 punct din cele două meciuri care urmează! Pariază cineva că nici de asta nu sunt în stare?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici, nici, nici!.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Nici, nici, nici!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei