Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 133 (8050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Little Prints - magazin online din Suceava îndrăgit în întreaga țară

Orice părinte, fie că este vorba despre primul copil sau despre următorii, va avea grijă la produsele alese pentru cel mic. Asta pentru că fiecare copil are nevoie de protecție, grijă și produse speciale care să nu îl irite, cu care să nu se lovească. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Little Prints este magazinul online cu produse pentru copii care este preferat de părinți din întreaga țară.

 

Produse de la branduri premium, diversitate în alegeri, materiale special alese și tot ceea ce aveți nevoie pentru cei mici veți găsi la Little Prints. Încă de înainte să se nască copilul și până la etapa de diversificare veți găsi variante fel de fel pe care le puteți alege de aici.

 

New-born baby? Oferă-i toate cele necesare pentru un somn cât mai liniștit!

 

După 9 luni petrecute în pântecul mamei, bebelușul ia contact cu o lume complet nouă, la care trebuie să se adapteze. Toți stimulii din jur sunt ceva nou, astfel încât trebuie să îi oferiți un loc optim în care să doară, astfel încât să se simtă cât mai în siguranță.

 

În acest sens, puteți comanda un baby-nest ideal pentru bebeluși în primele luni de viață. Un loc restrâns, confortabil în care să aibă ore liniștite de somn.

 

Nelipsita suzetă - descoperiți renumitul brand Bibs

 

Pentru că atunci când spunem Little Prints spunem calitate superioară, din lista de branduri de lux nu lipsește renumitul Bibs - brand care a fost adus pentru prima dată în România chiar de cei de la Little Prints.

 

Optați pentru suzetele Bibs care oferă celui mic tot confortul necesar, sunt special create, au forme diverse care să faciliteze copilului prinderea. Realizate din materiale netoxice, design special gândit, acestea vor fi imediat acceptate de cei mici.

 

Perioada de diversificare vă îngrijorează? Alegeți seturile potrivite!

 

Primele luni alături de copil au trecut mai repede decât vă așteptați? Urmează perioada de diversificare și începeți să vă faceți griji? Nu este cazul! Alegeți seturi pentru diversificare speciale, care îi ajută să învețe să mănânce singuri. Au designuri inedite, drăgălașe care sunt acceptate de cei mici.

 

Atunci când este momentul ca bebelușul să testeze noi texturi, arome, gusturi, este necesar să îi hrăniți cu tacâmurile potrivite. Asta pentru că tacâmurile din metal îi vor lovi la gingii și astfel poate apărea refuzul mâncării din teamă. La Little Prints le puteți găsi pe toate acestea, alături de boluri bebelusi de diverse mărimi. Unele au și ventuză pe spate, astfel încât să nu poată fi ridicate de pe masă și aruncate.

 

Jocul și joaca - nelipsite din viața copiilor

 

Recent pe site au fost adăugate produse perfecte pentru vară, care nu ar trebui să vă lipsească. Printre acestea veți găsi și piscinele gonflabile perfecte pentru ca bebelușii să se bălăcească întreaga vară, să se răcorească în zilele toride.

 

De asemenea, puteți alege și colacul gonflabil potrivit pentru zilele în care mergeți la mare sau la piscină. Multe dintre lucrurile de care aveți nevoie pentru copii veți găsi la Little Prints pe site, obiecte special alese, sigure și netoxice, perfecte pentru cei mici. Accesați site-ul și alegeți cele necesare.

 

Contact:

 

+4 0725 766 847 

hello@littleprints.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Little Prints - magazin online din Suceava îndrăgit în întreaga țară.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Little Prints - magazin online din Suceava îndrăgit în întreaga țară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei