Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 118 (8035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune poliție

Razie cu trei rețineri în arest - un hoț ”de 10.000 de euro”, incendiatorul unei mașini și un șofer pericol public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat, pe 19 mai, o amplă razie care a vizat mai multe direcții de acțiune precum și cazuri mai vechi, inclusiv un furt cu prejudiciu foarte mare.

În urma descinderilor, trei suspecți au fost ridicați, audiați la Poliția municipiului Vatra Dornei și apoi aduși în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, după ce pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

 

Tată acuzat că i-a furat mașina fiului și a incendiat-o

În cadrul raziei organizate la nivelul Poliției municipiului Vatra Dornei, s-au continuat cercetările privind un caz recent de la Cârlibaba, privind sustragerea unui autoturism din curtea unei locuințe, mașina fiind găsită ulterior, incendiată, pe un drum forestier. Păgubitul a declarat încă de la început că este vorba de un conflict în familie și a sesizat că autor este tatăl său, care nu este posesor de permis de conducere.  

Ancheta a fost documentată de polițiști, care au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a lui Ilie Tironeac, pentru comiterea infracțiunii de „distrugere”, ”furt în scop de folosință„ dar și „conducere fără permis”.

 

Autorul unui furt din luna septembrie a anului trecut, prins acum

Cea mai complexă anchetă a fost legată de o sesizare privind un furt comis din locuința unei femei din Vatra Dornei, faptă comisă tocmai în septembrie 2021. Pe 4 septembrie, un hoț a pătruns în locuința persoanei vătămate printr-o ușă de acces neasigurată și a sustras din interior suma de 10.000 de euro și mai multe bijuterii din aur și argint.

La mai bine de șase luni, s-a reușit documentarea activității infracționale, autorul fiind identificat în persoana lui Ionel Goga, în vârstă de 47 de ani, din Dorna Candrenilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a recunoscut comiterea infracțiunii, luându-se față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

           

Tot în cadrul raziei din ziua de 19 mai, un echipaj de poliție din cadrul  Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, a oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, fiind efectuate verificări în bazele de date, s-a stabilit că numărul de înmatriculare al vehiculului a fost atribuit unui alt autoturism.

Bărbatul de la volan, Ilie Moroșan, s-a ales cu dosar penal pentru nu mai puțin de trei infracțiuni la regimul rutier: ,,punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, ”punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, plus ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Și față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

 

Liberi după 24 de ore de arest

La finele celor 24 de ore de arest, procurorii de la Vatra Dornei au decis că cei trei pot fi lăsați în libertate, sub măsura controlului judiciar. Cei trei au impuse obligații și restricții, de la care nu au voie să se abată.

În total, în cadrul raziei polițiștilor de la Vatra Dornei, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare  de peste 38.000 lei. Au fost legitimate 230 de persoane, au fost verificate 53 de autovehicule și s-au efectuat controale la 12 societăți comerciale.

Pe linie rutieră, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Razia a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță rutieră,combaterea contrabandei cu produse accizabile în zona pieței și a bazarului, prevenirea și combaterea delictelor silvice, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie cu trei rețineri în arest - un hoț ”de 10.000 de euro”, incendiatorul unei mașini și un șofer pericol public.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie cu trei rețineri în arest - un hoț ”de 10.000 de euro”, incendiatorul unei mașini și un șofer pericol public0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei