Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 118 (8035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

5 articole must-have pentru geanta sport

Pentru oricine merge la sală în mod regulat, împachetarea unei genți sport este o procedură destul de comună. S-ar putea să păstrați o geantă sport preambalată în mașină sau în dormitor, pe care o puteți lua și pleca. Unii dintre cei care frecventează sala de sport au chiar mai multe genți la îndemână pentru diferite tipuri de antrenamente.

Dacă călătoriți sau vizitați o altă sală de sport decât cea proprie, nu este neobișnuit să uitați o piesă esențială a echipamentului de sală. În plus, este posibil ca anumite articole furnizate gratuit la sala de sport (cum ar fi prosoapele sau încuietorile) să nu fie gratuite în altă parte.

Pentru a preveni neplăcerile, iată o listă de "must-haves" sau articole esențiale pentru fiecare geantă sport, plus câteva articole de lux pe care să le ascundeți pentru orice eventualitate.

 

Geanta sport

Înainte de a vă face timp pentru a împacheta o geanta sport, gândiți-vă dacă geanta se potrivește nevoilor dumneavoastră. Nu are sens să cărați o geantă prea mare sau să încercați să înghesuiți totul într-o geantă prea mică.

Geanta sport de dimensiuni potrivite va transporta toate lucrurile de care aveți nevoie și va fi suficient de mobilă pentru a fi transportată în mijloacele de transport în comun (cum ar fi autobuzul sau metroul), dacă este necesar.

Dacă intenționați să faceți duș la sala de sport, luați în considerare achiziționarea unei genți cu compartimente separate pentru umed și uscat (inclusiv unul pentru telefonul mobil sau playerul muzical). Cureaua ar trebui să fie reglabilă și să se sprijine confortabil pe umărul dumneavoastră fără a se tăia.

 

Adidași

Adidașii ar putea părea un element evident, dar este important să țineți cont de tipul specific de pantofi de care veți avea nevoie pentru un anumit antrenament. Nu vreți să vă prezentați la un curs de spinning și să constatați că aveți doar adidași de alergare voluminoși.

Există încălțăminte sportivă excelentă pentru toate scopurile pe care să o purtați la sală, dar veți beneficia de asocierea încălțămintei potrivite pentru o anumită activitate. Există o varietate de adidași la prețuri accesibile, concepuți special pentru haltere, antrenament încrucișat, escaladă în interior și alergare în interior.

 

Haine de antrenament

Nu există nimic mai agravant decât să uitați o piesă esențială a echipamentului de antrenament. O pereche de șosete lipsă poate transforma un antrenament, de altfel productiv, într-o rețetă pentru bășici și iritații.

În funcție de antrenamentul pe care îl efectuați, unele articole esențiale pe care trebuie să le împachetați pot include:

  • Lenjerie de corp curată și/sau sutien sport

  • O pereche proaspătă de șosete

  • Acoperitoare pentru cap (de exemplu, bentiță. agrafă de păr sau o șapcă)

  • Costum de baie, cască de înot și ochelari de protecție

  • Tricou și pantaloni de antrenament (pantaloni scurți, pantaloni de trening sau colanți)

 

Prosop de gimnastică

Unele săli de sport vă cer să aduceți un prosop pe podeaua sălii de sport - și pentru un motiv întemeiat. Chiar dacă nu transpirați în mod evident, orice umezeală rămasă ar putea fi simțită de următoarea persoană care folosește echipamentul.

Folosirea unui prosop de gimnastică nu este doar igienică, ci și de bună creștere. Prosoapele din bumbac sunt de obicei cele mai bune în sala de sport, deoarece fibrele sunt extrem de absorbante și se vor usca într-un timp scurt. Prosoapele din microfibră pot fi, de asemenea, convenabile, deoarece se usucă și mai repede.

Cele mai multe săli de sport oferă prosoape curate pentru ca membrii să le folosească, ceea ce vă va economisi spațiu în geantă. Cu toate acestea, unele persoane preferă să își folosească propriile prosoape.

Dacă vă îngrijorează sudoarea și microbii lăsați în urmă de colegii de sală, luați cu dvs. un dezinfectant pentru mâini. De asemenea, veți descoperi că majoritatea sălilor de sport oferă spray-uri antibacteriene și prosoape pentru a curăța echipamentul înainte și după utilizare.

 

Sticla de apă

Nimănui nu-i place să aștepte la coadă la fântâna cu apă, mai ales după o clasă de spinning sau un antrenament HIIT dur. O sticlă de apă reutilizabilă face mai ușor să vă mențineți hidratat. Unele sticle pot păstra băuturile la rece timp de până la 24 de ore.

Dacă optați pentru o sticlă de plastic reutilizabilă, alegeți una care este fabricată din plastic non-toxic cu bisfenol A (BPA). Sticlele de apă mai noi, sigilate în vid, ar trebui să fie în mod ideal fără condens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 articole must-have pentru geanta sport.
 Vizualizări articol: 198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 articole must-have pentru geanta sport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei