Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 110 (8027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti

Cunoscuta firmă de vulcanizare din Ipotești, care beneficiază de un adevărat depozit de anvelope, oferă în această perioadă servicii de schimbare a anvelopelor de iarnă, oferind o gamă variată de cauciucuri pentru toate tipurile de mașini. Aici pot fi achiziţionate cauciucuri noi şi second-hand aduse direct din Germania de la firme premium din domeniu, cumpărătorii beneficiind în preţ şi de montaj gratuit. Proprietarul vulcanizării a acumulat experienţă în domeniul anvelopelor în timpul multor ani petrecuţi în ţări din vestul Europei, la depozite de anvelope din Spania, Franţa sau Germania. Beniamin Tomaşciuc are la 31 de ani și suficiente cunoştinţe pentru a oferi cele mai de calitate servicii în domeniul comercializării anvelopelor noi şi second-hand şi a serviciilor de vulcanizare şi montaj al acestora. Activitatea sa a demarat în ţară în urmă cu 4 ani, cu comercializarea cauciucurilor direct de la sediu sau online, după care a optat şi pentru montarea acestora. Având diplomă de vulcanizator, el şi-a achiziţionat scule specializate din Germania, între care maşină de montat cu braţ automat, maşină de echilibrat automată cu laser de ultimă generaţie, compresor nou de 270 de litri, investind circa 10.000 de euro în aceste echipamente de top.

Într-o clădire situată în Ipoteşti, în apropierea şcolii vechi cunoscută ca zona Policolor, el oferă astăzi servicii de calitate, comercializând cele mai bune cauciucuri noi şi second-hand din România în cadrul firmei Anvelope Suceava. După cum ne-a declarat proprietarul afacerii, el ştie ce înseamnă un cauciuc bun şi rezistent, pretabil drumurilor din ţară. Foloseşte în principal branduri de cauciucuri premium pentru vară şi iarnă, de la Bridgestone, Micheline, Continental, Pirelli, Good Year, Dunlop, Nokian, noi şi second-hand. Preţurile includ montarea şi echilibrarea cauciucului, schimbarea valvei şi curăţarea jantei. În privinţa anvelopelor second-hand, firma Anvelope Suceava comercializează cauciucuri aproape noi, cu procente de uzură de 10-20%. Seturile de cauciucuri second-hand sunt multe de patru bucăţi sau de două, firma dispunând în permanenţă de un stoc de anvelope din care clientul îşi poate alege.

Comenzile sunt preluate telefonic la numerele de telefon 0769 250 042 şi 0769 594 819 şi sunt livrate la domiciliu prin intermediul unui curier, după ce anvelopele pot fi vizionate pe www.anvelopesuceava.ro, prin intermediul unor fotografii trimise clientului pe WhatsApp, sau pot fi onorate la sediul depozitului şi al vulcanizării din Ipoteşti, în urma vizualizării directe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cele mai bune anvelope din România, comercializate şi montate în cadrul firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei