Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 110 (8027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Liberalul Vasile Tofan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul primar al municipiului Fălticeni, liberalul Vasile Tofan a fost ales, joi, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. În ședința extraordinară a deliberativului județean au fost făcute două nominalizări pentru această funcție. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, l-a propus pe Vasile Tofan, din partea PNL, în timp ce liderul grupului PSD din deliberativ, Gheorghe Iacob, l-a nominalizat pe consilierul Cristian Macsim. În urma votului exprimat de cei 37 de consilieri prezenți la ședință, Vasile Tofan a fost ales cu 22 de voturi „pentru”, 14 „împotrivă” și un vot nul. Cristian Macsim a avut 14 voturi „pentru”, 19 „împotrivă” și patru voturi nule. Unul dintre cele două posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean a rămas vacant după ce fostul vicepreședinte, Cristinel Crețu, a demisionat din această funcție și din cea de consilier județean, el aflându-se în arest preventiv pentru o presupusă luare de mită.

Vasile Tofan a fost primar al municipiului Fălticeni timp de două mandate, în perioada 2004-2012. Cealaltă funcție de vicepreședinte al CJ Suceava este ocupată de liberalul Niculai Barbă.

După ce a fost ales vicepreședinte, a mulțumit atât celor care l-au votat, cât și celor care nu i-au acordat votul. „Onoarea e dulce, dar borșul e acru. De regulă în momente de genul acesta se mulțumește pentru încredere, se spun angajamente. Nu pot să nu fiu recunoscător colegilor care mi-au dat votul astăzi. Și în egală măsură și colegilor de la PSD pentru că într-un fel e ca la Survivor. Fiecare cu tribul lui. Singura promisiune pe care pot să v-o fac e următoarea. Am să încerc să-mi fac cât mai bine treaba pentru ca domniile voastre să fiți cât mai puțin nemulțumiți de faptul că m-ați votat astăzi. Bine ar fi să fie bine. Mulțumesc”, a spus Vasile Tofan.

La rândul său, președintele CJ Suceava l-a felicitat pe noul vicepreședinte al instituției, el precizând că în continuare „este foarte, foarte multă treabă”. Gheorghe Flutur a remarcat „nota ușor mai veselă din țara lui Birlic” cu care vine noul vicepreședinte al CJ Suceava, Vasile Tofan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Vasile Tofan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalul Vasile Tofan este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei