Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 110 (8027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări pe magistrale

Apa caldă va fi oprită de luni în aproape toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furnizarea apei calde menajere în aproape tot municipiul Suceava va fi întreruptă timp de o săptămână, începând de luni dimineață, pentru a fi făcute lucrări de deviere a conductelor de transport a agentului termic care traversează tronsonul II al rutei alternative Suceava – Botoșani.

Anunțul referitor la necesitatea sistării furnizării energiei termice pe magistralele I și II, care alimentează cartierele Obcini, George Enescu, Zamca, Areni și Centru, a fost făcut de societatea care se ocupă de transportul și distribuția agentului termic, Thermonet.

„La solicitarea Primăriei municipiul Suceava, înregistrată cu nr. 3836/12.05.2022, cu privire la demararea lucrărilor de deviere a conductelor de transport, în zona Apeductului – în vederea reabilitării drumului Rută alternativă Suceava – Botoșani, vă informăm că, începând cu data de 15.05.2022, ora 22,00, suntem nevoiți să sistăm furnizarea apei calde clienților arondați la următoarele puncte termice: Școala Gen. 2 P. Rareș, Liceul Ștefan cel Mare, Centru 1, Hotel, Parc, Mihai Viteazul 1, Mihai Viteazul 2, Liliacul, Tudor Vladimirescu, A4, A1, Obor, Pompieri, Areni 1, Areni 3, Areni 2, Intersecție Mărășești, Zamca 1, Trc, Zamca 3, Zamca 4, Zamca 5, Liceul Alimentar, George Enescu 4/1, George Enescu 4/3, George Enescu 4/3/1, George Enescu 4/3/2, George Enescu 1, George Enescu 2, George Enescu 3, George Enescu 4/2, Obcini 1, ANL Metro, Obcini 2, Obcini 3, Obcini 4, Centrul Militar Județean, Centrul de Transfuzii, Liceul Petru Rareș, Piața Mare, Spitalul Județean, SCA și Universitatea Ștefan cel Mare. Clienții din zona Burdujeni nu vor fi afectați de această oprire și vor beneficia de furnizarea apei calde în condiții normale. Mulțumim pentru înțelegere tuturor beneficiarilor de agent termic”, se arată în informarea transmisă de Thermonet.

În rândul consumatorilor casnici, oprirea apei calde afectează peste 7.000 de apartamente, dar pe lângă acestea sunt și o mulțime de firme și instituții care sunt alimentate de la sistemul centralizat de termoficare, inclusiv unități școlare, Universitatea „Ștefan cel Mare” și Spitalul Județean.

Conform estimărilor municipalității, lucrările de deviere a conductelor de termoficare care alimentează orașul cu energie termică vor fi finalizate cel târziu în data de 21 mai, ora 06.00.

Asta ar însemna ca duminică, 22 mai, să poată fi făcute manevrele de umplere a instalațiilor și eventual reluarea furnizării apei calde, pe seară, dacă nu apar alte probleme între timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apa caldă va fi oprită de luni în aproape toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa caldă va fi oprită de luni în aproape toate cartierele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei