Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 110 (8027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de joburi

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vinerea viitoare, în patru localități din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava va organiza, vinerea viitoare, pe 20 mai, Bursa generală a locurilor de muncă, cel mai important târg de joburi de peste an. Evenimentul va avea loc la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului.

În municipiul Suceava, bursa va avea loc la Iulius Mall Suceava, parter, zona centrală, începând cu ora 10.00.

Bursa va începe la aceeași dată, ora 9.00, la Punctul de Lucru din Fălticeni, la ora 9 la Casa Germană din Rădăuți și la ora 10 la Casa Culturii din Gura Humorului. 

AJOFM Suceava se află în plină campanie de recrutare a agenților economici care vor să vină cu oferte de locuri de muncă la bursă.

Organizatorii încearcă să diversifice pe cât posibil evenimentul.

Astfel, se vor face înscrieri la cursuri de formare profesională, se va oferi suport pentru persoane vulnerabile, inclusiv ucraineni, iar cei interesați vor putea primi cele mai actualizate informații și cu privire la oferta de locuri de muncă din spațiul european.

”În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: viitori absolvenți ai promoției 2022, persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina sau din alte state terțe. De asemenea, cei interesați se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională, vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European prin rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES, sau vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și noutățile legislative din economia socială”, a transmis AJOFM Suceava.

Noul director al AJOFM Suceava este Constantin Balauseac. Acesta provine din sistem, fiind fostul șef al punctului de lucru Fălticeni al instituției. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vinerea viitoare, în patru localități din județ.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vinerea viitoare, în patru localități din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei