Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 70 (7987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Impact fatal

O femeie a murit, iar o alta a fost rănită grav, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren la Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie a murit, iar o alta a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau cele două a intrat în coliziune cu un autotren. Accidentul s-a petrecut ieri seara pe DN 2E, un al treilea vehicul, o autoutilitară, fiind și el implicat în accident. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea impactului violent.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, în zona localității Cornu Luncii, cel mai probabil din cauza nerespectării condițiilor de trafic. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un autotren, în accident fiind implicată și o autoutilitară, care transporta autoturisme pe platformă. Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a putut constata că autovehiculele implicate circulau cu viteză, pe un sector de drum în linie, șoferii nemaiputând evita ciocnirea dintre acestea. Din cauza unei manevre imprudente, vehiculele s-au ciocnit, autoturismul și capul tractor al autotrenului fiind proiectate după coliziune în afara căii de rulare. Capul tractor a lovit violent autoturismul în care se aflau cele două femei, una dintre ele suferind leziuni incompatibile cu viața.

La locul accidentului au ajuns două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, în sprijinul echipajelor de pompieri venind și două echipaje de ambulanță ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Cadrele medicale au constatat decesul primei femei, în timp ce cea de a doua a fost extrasă din interiorul autoturismului avariat în stare de semiconștiență, cu traumatisme multiple, și a fost preluată de către un echipaj pentru a fi transportată la spital.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, un al treilea vehicul, o autoutilitară cu platformă înmatriculată în Republica Moldova, a ajuns în șanțul de la marginea drumului, cabina acesteia fiind avariată. Celelalte persoane implicate în accident, respectiv șoferul autotrenului și cel al autoutilitarei, nu au fost răniți și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Circulația pe DN 2E a fost blocată o perioadă de timp, la fața locului ajungând polițiștii care au demarat cercetările. Aceștia urmează a stabili mecanismul de producere al accidentului și cine se face vinovat de producerea coliziunilor dintre cele trei vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a murit, iar o alta a fost rănită grav, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren la Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a murit, iar o alta a fost rănită grav, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren la Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei