Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 70 (7987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Femeie de 80 de ani, speriată de moarte de jandarmii care au descins la o adresă greșită

Vineri, 25 Martie 2022 (12:46:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 80 de ani din Vicovu de Jos, zona Remezău, a avut vineri dimineață un mare șoc după ce s-a trezit cu curtea plină de jandarmi. S-a întâmplat dimineața, la ora 6.00, iar octogenara spune că s-a speriat de moarte. Totul a plecat de la faptul că jandarmii au descins la o adresă greșită și au căutat unde nu trebuie o anumită persoană. Elisabeta Bolocan, fiica femeii de 80 de ani, a povestit cum s-a întâmplat totul și spune că este inadmisibil ceea ce s-a petrecut. ”Mama care are și ceva deficiențe de auz se uita dimineață la televizorul care era dat ceva mai tare. Ea se afla în casa ei, aflată în aceeași curte cu a fratelui meu care este plecat de mai multă vreme în Anglia. La un moment dat, mama s-a uitat pe geam și a văzut curtea plină de oameni în negru. Cu frică a ieșit afară și a întrebat ce se întâmplă și pe cine caută. Jandarmii i-au spus că au venit la locuința lui Ursachi Vasile și Ana și îl caută pe Ursachi Victor. Mama le-a spus că ea se numește Ursachi Victoria, iar pe fratele meu îl cheamă Ursachi Vasile, dar casa la care trebuiau să ajungă e la vreo 500 de metri”, a arătat Elisabeta Bolocan. Fiica octogenarei a spus că este extrem de revoltată de cele întâmplate, mai ales că în casa unde locuia mama ei era lumină, iar casa fratelui era în beznă. ”Au spart ușa de la intrare și nu au avut curiozitatea să bată la geam la mama și să o întrebe civilizat ce aveau nevoie. Nu se poate așa ceva, mama putea să moară de inimă rea, de spaimă. Noi nu avem nici o pretenție, doar să refacă ușa așa cum era înainte de descindere. Unul din jandarmi a întrebat arogant cât poate să coste o ușă, iar când i s-a transmis că e peste 1.000 de euro a spus că nu crede. Dacă ei o pot repara cu 50 de lei nu am nimic împotrivă, dar nu cred că se poate așa ceva”, a mai spus Elisabeta Bolocan. ”Minunea” de vineri dimineață de la Vicovu de Jos ar aparține jandarmilor din sudul țării, trimiși aici de o unitate de parchet din țară într-un dosar penal care vizează, cel mai probabil, infracțiuni de contrabandă cu țigări.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a transmis: ”Referitor la materialul publicat de dumneavoastră în legătură cu faptul că vineri, 25 martie, în localitatea Vicovu de Jos, jandarmii au descins la o adresă greșită, facem următoarea precizare, întrucât informația prezentată nu este corectă:
Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava și nicio altă structură din cadrul Jandarmeriei Române nu au fost implicate în nicio misiune de acest gen pe raza Județului Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie de 80 de ani, speriată de moarte de jandarmii care au descins la o adresă greșită.
 Vizualizări articol: 3537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie de 80 de ani, speriată de moarte de jandarmii care au descins la o adresă greșită5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei