Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 45 (7962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Impact

Doi pietoni, o femeie și un bărbat, răniți după ce au fost victime ale unor accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi pietoni, o femeie și un bărbat, au fost răniți după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Unul dintre evenimente a avut loc pe strada Bogdan Vodă, din Rădăuți. O femeie în vârstă de 63 de ani, din Frătăuții Noi, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În acel moment, a fost surprinsă și lovită de un autoturism marca Audi, condus de un tânăr de 39 de ani, din Iaslovăț. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul: plagă contuză parieto-occipitală stânga (rănită ușor). Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. În schimb, femeia accidentată avea în etilotest o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de al doilea accident care a avut ca rezultat rănirea unei persoane s-a petrecut pe data de 17 februarie, dar a fost raportat poliției abia în cursul zilei de marți. Din cercetări, a rezultat că în ziua respectivă, o femeie de 42 de ani, din Pătrăuți, aflată la volanul unui autoturism marca VW Golf, a lovit un localnic în vârstă de 68 de ani, care circula ca pieton. Bărbatul a fost proiectat în șanț, iar șoferița l-a ridicat și l-a dus acasă, fără a mai anunța poliția. Bărbatul a refuzat să meargă la spital, iar totul a ieșit la iveală după ce o polițistă de la Secția Rurală Dărmănești a aflat de caz și i-a anunțat pe colegii de la Biroul Rutier Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni, o femeie și un bărbat, răniți după ce au fost victime ale unor accidente.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi pietoni, o femeie și un bărbat, răniți după ce au fost victime ale unor accidente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei