Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 45 (7962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


E bolnav... sau bolnav? E oare Putin!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum 4 ani, au avut loc alegeri la Federaţia Română de Fotbal. Împotriva neisprăvitului care se instalase acolo de 4 ani, Răzvan Burleanu, s-au înregistrat alte 3 candidaturi: una cât de cât serioasă, a lui Ionuţ Lupescu, care a primit 78 de voturi, o alta ca să fie masa bogată, a lui Marcel Puşcaş (care a primit fix 8 voturi!), şi încă una, cea a lui Ilie Drăgan, de care până atunci, în afară de Dracul, poate oţi mai fi auzit şi dumneavoastră!... că eu nu! Se pare că n-au auzit nici cele 5 cluburi care i-au dat adeziunea iniţială, pe baza căreia a putut să-şi depună dosarul, din moment ce individul a adunat 0 (zero!) voturi. Ca să fie chestia şi mai haioasă, pe lângă candidatura-fantomă a acestui profesoraş de sport, patron de şcoală de fotbal pentru copii, a existat şi o fantomă adevărată! Adică un al cincilea candidat, un anume Răducanu, cică fotbalist, fără vreo legătură cu celebrii purtători ai aceluiaşi nume, fotbalişti adevăraţi. Răducanu ăsta nici n-a mai venit la alegeri! Conform statutelor, regulamentelor şi altor rahaturi d-astea, un mandat de parazit în fruntea bucatelor fotbalistice are fix 4 ani, iar un individ nu poate obţine mai mult de 3. Ei bine, parazitul care tocmai se pregăteşte de al treilea mandat, numitul Burleanu Răzvan, pe lângă că pe ăsta l-a câştigat deja, cu 2 luni înaintea alegerilor din aprilie, din moment ce nu mai candidează nimeni, anunţa deja că vrea şi un al... patrulea mandat, din 2026! Asculţi ori citeşti şi nu-ţi vine să crezi! Golanul ordinar rage cu tupeul unuia care pare să fi câştigat măcar Campionatul European! Eu zic că nici nu-l cheamă Burleanu, ci Vladimir Putin, alt derbedeu care s-a... beeep!... pe ele legi şi şi-a tras mandate în fruntea imperiului câte a vrut muşchiul lui de judokan!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E bolnav... sau bolnav? E oare Putin!?.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
E bolnav... sau bolnav? E oare Putin!?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei