Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 299 (7911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Elevii din Șcheia au primit din partea lui Moș Crăciun cadouri cu dulciuri și cărți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moș Crăciun a venit și anul acesta în ajutorul Primăriei Șcheia pentru a împărți cadouri atât elevilor din comună, cât și angajaților din primărie și nepoților acestora. Primarul din Șcheia, Vasile Andriciuc, a declarat că anul acesta Primăria și Consiliul Local al acestei comune au oferit peste 900 de cadouri de Crăciun, mai mult decât consistente și ambalate extrem de frumos, pentru prima dată elevii primind și cărți și un puzzle, pe lângă dulciurile cu care s-au obișnuit deja.

Vasile Andriciuc a spus că aceleași cadouri au fost oferite și consilierilor locali, aceștia primind daruri și pentru nepoții lor. El a spus că în total au fost împărțite 800 de cadouri pentru elevi și alte 136 pentru angajații primăriei, consilierii locali și nepoții acestora. „Toți copiii, de la toate școlile din comună, au primit câte un cadou, un pachet care conține dulciuri, un puzzle și trei cărți. Am dorit să le oferim cărți pentru a promova ideea <copiii trebuie să citească>. De asemenea, cadrele didactice au primit și ele câte un cadou, cu urările de a scoate promoții cât mai bine pregătite. Inclusiv angajații din primărie și consilierii locali au primit aceste pachete, plus cadouri pentru nepoții lor, în funcție de vârsta acestora, precum și urările de La mulți ani, un Crăciun și un An Nou fericit și sănătate”, a declarat primarul comunei Șcheia.

El a spus că pentru copii cadourile au fost de două categorii, pentru cei mici ele conținând dulciuri și câte un ursuleț sau un iepuraș, iar pentru cei mai, dulciuri, cărți și un puzzle. Cadourile oferite anul acesta de Moș Crăciun elevilor din comuna Șcheia conțineau și o felicitare din partea primarului Vasile Andriciuc în care acesta le-a transmis următorul mesaj: „Dragă copil, Magia Sărbătorilor de Crăciun nu este completă decât atunci când putem avea bucuria să primim și să oferim daruri celor dragi. Trăim vremuri complicate și chiar dacă apropierea fizică este mai puțin prezentă în viețile noastre, gândurile bune trebuie să ne unească. Pentru mine și pentru noi, cei din Primăria și Consiliul Local al comunei Șcheia, voi sunteți cei care meritați cele mai multe și cele mai frumoase daruri. De aceea, pe lângă gândurile bune, îţi ofer un dar, împreună cu urările mele de sănătate, bucurii și succes. Sărbători fericite și binecuvântate! La mulți ani!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din Șcheia au primit din partea lui Moș Crăciun cadouri cu dulciuri și cărți.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elevii din Șcheia au primit din partea lui Moș Crăciun cadouri cu dulciuri și cărți1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei