Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 299 (7911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general

Un individ care are la activ furturi, tâlhării și atacuri asupra polițiștilor, căutat pentru a executa 5 ani de pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satul Fetești, comuna Adâncata, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, având de executat 5 ani de închisoare, într-un dosar de furt. Sebastian Pușcașu, cunoscut sub porecla de „Rambo de la Fetești”, a încasat această condamnare destul de severă în condițiile în care are la activ o mulțime de infracțiuni pentru care a fost condamnat, furturi, tâlhării, fapte de distrugere și ultraj față de mai mulți polițiști. Acesta mai avea și resturi de pedeapsă de executat, astfel că în urma cumulării a rezultat sentința de 5 ani de închisoare. Pedeapsa a rămas definitivă acum câteva zile, însă Pușcașu nu a fost de găsit la domiciliu, fiind demarate procedurile de dare în urmărire.

Cum nu a fost găsit nici în zilele următoare, Pușcașu a fost dat în urmărire generală. Poliția Română i-a publicat fotografia pe site, la secțiunea „Urmăriți”, și așteaptă informații cu privire la unde s-ar afla. 

Cel mai notoriu scandal în care a fost implicat acesta a fost în anul 2014. Atunci, el a fost imobilizat cu mare greutate de mai mulți polițiști, pe care i-a amenințat cu două coase.  

În octombrie 2014, doi agenți din cadrul Secției nr. 8 de Poliție Adâncata erau pe raza localității Fetești, unde făceau investigații cu privire la un furt dintr-o locuință.

În timp ce polițiștii desfășurau activități specifice, l-au văzut pe Sebastian Pușcașu, localnic, cunoscut cu antecedente penale și care era bănuit de comiterea mai multor furturi. Acesta, când i-a observat pe polițiști, a început să-i înjure, a aruncat cu pietre înspre agenți, i-a amenințat cu moartea, după care a luat-o la fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, reușind să-l găsească pe Sebastian Pușcașu ascuns în șura unui localnic, unde cu o coasă i-a amenințat pe oamenii legii, motiv pentru care aceștia au folosit armele din dotare și au tras două focuri de avertisment în plan vertical. Pușcașu a fost prins și imobilizat, însă intervenția a fost extrem de dificilă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au transmis ulterior că individul  a amenințat în mod repetat cu moartea, folosind două coase, cinci agenți de poliție care interveniseră pentru a-l duce la secția de poliție.

Acesta a comis și numeroase fapte de furt, în unele cazuri folosind asupra victimelor violența. El a fost implicat și în scandaluri și bătăi, creând foarte multe probleme la Adâncata și dând mari bătăi de cap polițiștilor de la Secția Adâncata. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care are la activ furturi, tâlhării și atacuri asupra polițiștilor, căutat pentru a executa 5 ani de pușcărie.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un individ care are la activ furturi, tâlhării și atacuri asupra polițiștilor, căutat pentru a executa 5 ani de pușcărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei