Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadouri

Spiritul Crăciunului a pus stăpânire pe Florăria Queen din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ornamente pentru casă, brazi gata împodobiți, aranjamente florale de Crăciun și cadouri pentru toate gusturile, toate pot fi găsite în această perioadă expuse în cadrul Florăriei Queen din Suceava. Pentru decorarea caselor și a mesei de sărbătoare, precum și pentru oferirea unor cadouri deosebite, Queen Concept Flower a pregătit nenumărate aranjamente cu plante și decorațiuni de Crăciun, tablouri cu licheni pentru cadouri și aranjamente cu trandafiri criogenați sau cu flori naturale specifice Crăciunului. De asemenea, clienții pot găsi aici brazi naturali sau artificiali gata împodobiți sau aranjamente specifice pentru dăruit celor dragi, care să aducă în casă bucuria Crăciunului.

Iarna de poveste la Florăria Queen începe cu aranjamentele pentru masa de Crăciun pe felii de mesteacăn, lumânări, ramuri de brad, figurine și decorațiuni. Propunerile de aranjamente ale celor de la Queen conțin brăduți din licheni și mușchi stabilizați, cu figurine sau accesorii din mici globuri, realizate pe suport de lemn. Aceste tablouri de poveste realizate de designerii florăriei vor însenina casa oricărui sărbătorit. De asemenea aici găsiți aranjamente de Crăciun unicat,

create pe un suport special din lemn sau în bol și care includ brad natural, lumânări, accesorii tematice, globuri, figurine, plante suculente sau figurine.

Aerul de sărbătoare a pătruns în Florăria Queen, de aceea în această perioadă

o ofertă deosebită o constituie și aranjamentele pentru corporații, care pot aduce bucuria marii sărbători în birouri și la locurile de muncă ale angajaților. Culorile vesele ale frumoaselor aranjamente de sezon cu miros de brad te așteaptă în florărie, fiecare cadou devenind special prin emoțiile celui care îl dăruiește. Cei care își doresc pentru cei dragi astfel de cadouri sunt așteptați în Florăria Queen, pe strada Mărășești, nr. 18, pot comanda online sau contacta telefonic florăria la 0742.298.818  pentru livrări rapide și în cele mai bune condiții.

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spiritul Crăciunului a pus stăpânire pe Florăria Queen din Suceava.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spiritul Crăciunului a pus stăpânire pe Florăria Queen din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei