Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Eugen Bejinariu: ”PSD a redevenit sursa principală de încredere a oamenilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu spune că timpul scurt pe care formațiunea din care face parte l-a petrecut la guvernare a lăsat deja amprente pozitive pentru oameni.

”Am identificat soluții pentru testarea elevilor în școli, am inițiat măsuri pentru compensarea inflației și gestionarea crizei energetice, am readus pe agenda publică subiectele care îi preocupă pe oameni. Vom găsi soluții pentru toate problemele stringente astfel încât să contribuim la un mai bine comun, în timp ce modernizăm durabil România. PSD-ul s-a desprins de etichetele murdare pe care ni le-au pus asiduu, agresiv și de cele mai multe ori nedrept promotorii neo-marxismului, realitatea a luat locul tabloului contrafăcut în care eram zugrăviți ca fiind nefrecventabili, percepția oamenilor s-a întors la faptele după care trebuie judecați politicienii și astfel PSD a redevenit sursa principală de încredere a oamenilor în competența de a le gestiona viața”, a arătat Eugen Bejinariu.

Deputatul social-democrat nu i-a uitat nici pe cei de la USR, despre care afirmă că au făcut greșeli majore, toate în detrimentul populației. ”În timp ce ne ocupăm de soluții imediate și strategii pe termen lung pentru traiul mai bun al românilor, vindecăm răni adânci pe care le-au lăsat specialiștii în zgomot, inapții care se instalaseră și ne anunțau că vor sta opt ani la conducerea țării. Au stat doar câteva luni alături de PNL și au produs tragedii. Acum ne amenință de pe băncile opoziției că ne vom împiedica pe terenul minat pe care l-au configurat ei fie prin ascunzișurile PNRR-ului, fie prin măsuri și numiri capcană în domenii cheie ale administrării țării. Vom ști să dăm la o parte balastul pe care l-au lăsat USR-iștii, vom ști să facem legi bune și drepte care să-i pedepsească pe răufăcători și să-i protejeze pe oamenii cinstiți, vom ști să navigăm lin prin vremurile tulburi pe care le parcurgem, vom găsi soluții să estompăm efectele inflației pe care au creat-o. În timp ce gestionăm decent deficitul, vom identifica resurse astfel încât să aplicăm măsurile juste din PNRR și să le ajustăm pe cele pe care le-au lăsat în interesul găștilor lor de partid”, a mai spus Eugen Bejinariu. Acesta a afirmat că Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție va fi desființată, iar mecanismele care garantează independența magistraților și care consolidează încrederea oamenilor că actul de justiție vor fi repuse pe făgașul normal. ”Vom avea grijă de pensii și salarii așa cum am făcut-o întotdeauna, vom avea grijă să protejăm interesele legitime ale investitorilor, ale antreprenorilor și ale angajaților - acestea nu sunt divergente, ci dimpotrivă, dacă ne dorim creștere economică și bună productivitate. Ne vom îngriji de agricultură, ne vom preocupa de adaptarea rapidă la „viața digitală”, în ritm cu evoluțiile globale și vom ști să echilibrăm bugetul țării astfel încât, cu PSD la putere, să se întâmple așa cum s-a întâmplat întotdeauna: oamenii de toate categoriile sociale să constate, gradual, că traiul lor de zi cu zi s-a îmbunătățit”, a mai menționat Eugen Bejinariu.

Parlamentarul sucevean și-a exprimat încredere că alături de PNL și UDMR se va reuși implementarea tuturor proiectelor importante pentru România.

”Noi, membrii partidelor mature, oameni care ne-am dovedit în timp profesionalismul, buna-credință și capabilitatea de a gestiona eficient treburile țării vom ști să facem punți între viziunile politice uneori diferite astfel încât guvernarea PSD-PNL-UDMR să modernizeze mai departe România și să aducă bunăstare românilor. Sondajele arată că oamenii au încredere în această echipă, pulsul străzii indică faptul că românii cred în competențele și echilibrul acestei formule de guvernare”, a concluzionat Eugen Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Bejinariu: ”PSD a redevenit sursa principală de încredere a oamenilor”.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Eugen Bejinariu: ”PSD a redevenit sursa principală de încredere a oamenilor”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei