Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 294 (7906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

OBŢINERE AUTORIZAŢIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICĂ, ÎMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITĂŢI EDILITARE ŞI SISTEMATIZARE VERTICALĂ

S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L., sediu social: Localitatea Suceava, strada Cernăuți, nr. 75 A, Cod poștal 720024, Județul Suceava, a semnat Contractul de finanțare în data de 26.07.2018 pentru proiectul„Obţinere autorizaţie de construire pentru pensiune turistică, împrejmuire, anexe, utilități edilitare şi sistematizare verticală”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.248.269,20 lei, din carevaloare eligibilă nerambursabilă din FEDR de 589.500,15 lei şi valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național de104.029,45 lei.

 

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est.

Obiectivul general

Obiectivul general al proiectului este acela de dezvoltare a activităților turistice care să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor, precum şi la creşterea atractivității spațiului urban din oraşul Suceava, prin construirea, amenajarea şi utilarea unei pensiunii turistice la standardul de 4 margarete.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Realizarea în limita bugetului destinat acesteia și la termen a unei construcții cu 4 camere de cazare şi un apartament, fiecare având baie proprie, care să asigure buna desfășurare a activității de cazare, utilarea unității cu dotările corespunzătoare standardului de calitate 4 margarete și dotarea cu utilitățile necesare pentru asigurarea confortului clienților.
  2. Achiziționarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță: servicii de proiectare, servicii de consultanță la elaborarea cererii de finanțare și a planului de afaceri, servicii de consultanță în domeniul managementului execuţiei investiţiei și administrarea contractului de execuţie, servicii asistență tehnică din partea proiectantului, servicii de asistenţă tehnică - dirigenție de șantier, servicii de audit financiar, servicii de publicitate și informare aferente proiectului.
  3. Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plății finale în cadrul proiectului) cu un număr de 3 persoane. Se va urmări în procesul angajării respectarea tuturor cerințelor aplicabile referitoare la principiile de bază ale UE, egalitatea de şanse și dezvoltarea durabilă.

Perioada de implementare a proiectuluia fost de 58 luni, respectiv între data 01.02.2017 și data 31.12.2021, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L. anunță finalizarea activităților proiectului„Obținere autorizație de construire pentru pensiune turistică, împrejmuire, anexe, utilități edilitare şi sistematizare verticală”, cod SMIS 112902,derulat începând cu data de 26.07.2018 în Localitatea Suceava, strada Cernăuți, nr. 75 A, Cod poștal 720024, România, în baza Contractul de finanțare 2765 din 26.07.2018.

Printre rezultatele proiectului se numără:

1. În urma implementării proiectului „OBŢINERE AUTORIZAŢIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICĂ, ÎMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITĂŢI EDILITARE ŞI SISTEMATIZARE VERTICALĂ” va rezulta o pensiune la standardul de 4 margarete, cu 4 camere de cazare şi un apartament, fiecare având baie proprie, care va oferi servicii prompte, profesionale, de calitate, pentru clienții săi. S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L. îşi propune oferirea de servicii de calitate şi adaptarea permanentă la nevoile clienţilor.

2. Eficienţa în implementarea proiectului - vor fi contractate servicii de proiectare, servicii de consultanţă la elaborarea cererii de finanțare şi a planului de afaceri, servicii de consultanţă în domeniul managementului execuției investiţiei şi administrarea contractului de execuție, servicii asistenţă tehnică din partea proiectantului, servicii de asistenţă tehnică dirigenție de șantier, servicii de publicitate şi informare aferente proiectului, servicii de audit financiar extern; se anticipează că în acest fel obiectivul general al proiectului va fi atins fără probleme de natură financiară şi tehnică, cu respectarea reglementarilor programului de finanțare, suma aferentă sprijinului financiar fiind absorbită în totalitate.

3. Angajarea unui număr de 3 persoane, din care cel puţin 1 persoană provine din grupuri defavorizate. Pe lângă personalul existent al S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L. vor fi angajate încă 3 persoane care vor deţine următoarele funcţii: - Administrator – 1 persoană; - Muncitori necalificați – 2 persoane.

 

 

S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L.

 

 

 

Date de contact beneficiar

S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L. telefon:  0742990303,

e-mail:centercare.suceava@gmail.com

Administrator: HANUSTEAC VALERIA

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

www.inforegio.ro  I   facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului OBŢINERE AUTORIZAŢIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICĂ, ÎMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITĂŢI EDILITARE ŞI SISTEMATIZARE VERTICALĂ.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OBŢINERE AUTORIZAŢIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICĂ, ÎMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITĂŢI EDILITARE ŞI SISTEMATIZARE VERTICALĂ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei