Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 250 (7862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moloz

Autogara din centrul municipiului Suceava a fost demolată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autogara din centrul municipiului Suceava a fost demolată, iar molozul rezultat din această operațiune va fi transportat și depozitat pe o platformă autorizată. Responsabilă este firma cu care SC Transporturi Auto SA Suceava, proprietarul autogării, a încheiat contractul de prestări servicii. După zeci de ani de funcționare, autogara și-a dat obștescul sfârșit. Pe locul acesteia se va ridica un complex rezidențial, cu spații comerciale și apartamente, iar lucrările sunt preconizate să demareze la începutul anului viitor. Între timp, de la începutul acestei luni, noua autogară aparținând celor de la  SC Transporturi Auto SA Suceava, a fost mutată și funcționează pe strada Traian Vuia, în apropiere de sediul Jandarmeriei. Noua autogară din Suceava de pe strada Traian Vuia a devenit operațională, după ce reprezentanții SC TA SA au obținut toate actele necesare, inclusiv licența de autogară. Actuala autogară își desfășoară activitatea pe o suprafață de 3.800 mp pe un teren situat pe strada Traian Vuia. Clădirea are o sală de așteptare cu scaune tip aeroport, toalete, casierie, birou informații și birou pentru bagaje de mână, dar și birou de mișcare, dar și spații de închiriat. Sala de așteptare este prevăzută cu încălzire prin podea cu climatizare, iar călătorii vor fi anunțați de cursele care vin și pleacă prin intermediul unui afișaj electronic, dar și cu ajutorul sistemului de sonorizare. În curte au fost amenajate nouă peroane, șase locuri pentru taxi, dar și o zonă de urgențe. De asemenea, a fost amenajată o zonă de debarcare a călătorilor. Tot în aceeași zonă a fost deschis un restaurant, care are și terasă, cu o capacitate totală de 200 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autogara din centrul municipiului Suceava a fost demolată.
 Vizualizări articol: 2751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Autogara din centrul municipiului Suceava a fost demolată2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei