Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 250 (7862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Primăria Berchișești a refăcut un drum comunal afectat de alunecări de teren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Berchișești a refăcut și modernizat un drum comunal afectat de alunecări de teren. Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a declarat că primăria a finalizat lucrările la sectorul afectat de alunecări de teren din drumul comunal 25, pe porțiunea din apropierea Centrului Cultural „Florin Piersic” din satul Corlata. Violeta Țăran a precizat că finanțarea lucrărilor a fost făcută prin Compania Națională de Investiții, valoarea proiectului fiind de 2,1 milioane de lei.

„Prin această investiție, a fost consolidat și stabilizat versantul afectat, fiind stopate alunecările de teren ce s-au produs în zonă în urma inundațiilor devastatoare de anul trecut.

Artera a fost redată circulației publice în aceste zile, fiind astfel eliminate restricțiile existente până acum. Pe această cale, mulțumesc constructorului și tuturor celor implicați în această lucrare, care a fost executată impecabil”, a declarat Violeta Țăran. Ea a ținut să reamintească faptul că administrația locală din Berchișești a mai depus un proiect complex privind refacerea și modernizarea a altor 12 kilometri de drumuri comunale, care au fost afectate de calamități în ultimii ani.

„Îmi exprim încrederea că toate aceste obiective de refacere și modernizare a arterelor din cele două localități componente ale comunei Berchișești vor fi realizate în totalitate în următoarea perioadă, astfel încât cetățenii noștri să se bucure de deplasări în condiții de deplină siguranță”, a încheiat primarul comunei Berchișești. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Berchișești a refăcut un drum comunal afectat de alunecări de teren.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Berchișești a refăcut un drum comunal afectat de alunecări de teren0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei