Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 250 (7862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Autogol cu stil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

I-a fost dat lui Tătărușanu să fie primul (și probabil ultimul) portar căruia Ibrahimovic îi înscrie un autogol. N-am văzut meciul, dar un asemenea eveniment se cere căutat și studiat, ceea ce am și făcut. A fost pur și simplu o conjunctură, nu o execuție greșită sau o lipsă de coordonare, gen pasă înapoi către un portar care nu se afla acolo unde ar fi trebuit. Curios e faptul că Ibra a dublat coechipierul de la prima bară, unul dintre ei nu trebuia să fie acolo. Ambii au avut tendința de a lovi mingea cu capul la un corner, coechipierul a ratat-o, iar suedezul a avut un reflex de a se feri în ultimul moment, tocmai pentru că mingea venea prea din scurt și nu avea control. A fost însă suficient să-l șteargă puțin coțofana și s-a strecurat în poartă. Asta nu i-a perturbat prea tare pe milanezi, care au bătut cu om în plus la Bologna și s-au instalat cel puțin temporar pe primul loc în Serie A, cu o linie de clasament neașteptat de bună: 8-1-0. Deci, mai important decât Inter – Juve, rămas doar derby de tradiție, nu și de clasament, a fost Roma – Napoli, disputat tot aseară. După înfrângerea epocală din Norvegia, mă aștept ca Mourinho să fi reușit s-o dreagă și în același timp să strice parcursul fără cusur al napoletanilor.

Cum săptămâna asta e liberă de cupe europene, meciurile adevărate s-au înghesuit duminică. Binevoitoare, La Liga mi-a permis să cuprind aici El Clasico, programat de la 17:15, ora noastră. Avântată Barcelona, pragmatic Realul, după cum recomandă media de vârstă. Cel puțin trei ocazii ratate de gazde în prima repriză, dar așa e când îl preferi pe Dest atacant. Chestia e că, dincolo, tot un fundaș înscrie, ba chiar pe contraatac! Alaba poate n-o să aibă impact pe termen lung (de fapt, e chiar exclus, având în vedere vârsta sa) și n-o să câștige trofee majore la Real, dar iată că experiența lui a prevalat chiar într-un Clasico. Inarestabilul Vinicius făcuse rost și de un pui de penalty, numai că VAR-ul nu-și asumă așa ceva. Partea a doua a fost tacticizată, fiind salvată de final.

Am prins și cât trebuia din Manchester – Liverpool, mai mult ar fi putut avea ”puternic impact emoțional”. Solskjaer ar trebui să nu aștepte să fie demis. Vorba unui prieten, nici Ionuț Chirilă nu lua atâtea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autogol cu stil.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Autogol cu stil5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei