Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 203 (7815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Flutur către PSD Suceava: „Voi ați pus mereu piedică dezvoltării județului. Mai ușor cu pianul pe scări”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a răspuns social-democraților din județ, care l-au acuzat că ar fi blocat mai multe proiecte importante, în special cele pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere. Gheorghe Flutur a declarat că a văzut că încă de luni dimineața „PSD își face încălzirea cu mine”, așa cum o face de 20 de ani. Flutur a arătat că este obișnuit cu atitudinea celor de la PSD, dar viața a arătat că el și echipa sa liberală „am făcut ceva în acest județ”. „Anul trecut, folosindu-se de pandemie, au crezut că scapă de mine, dar populația ne-a apreciat reușitele și ne-a acordat peste 50% din voturi. În ultimul timp vedem unele comunicate ce par ale unui om ofticat și invidios, care nu are curajul să se semneze”, a precizat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a ținut să le transmită în mod special celor de la PSD că de luni până sâmbătă, el și echipa sa fac drumuri, proiecte importante, cum ar fi cele pentru spitalul de copii și pentru spitalul de boli infecțioase, pentru tabăra Bucșoaia, pentru centurile ocolitoare, se implică în demararea procedurilor pentru Autostrada A7 și lucrează în multe șantiere pe drumuri județene.

 

„Duminică, dacă este cazul, mergem și la hore. Voi ați fost împiedicați și ați pus mereu piedică întregului județ. Nu știți nici despre hore, nici despre proiecte, ci doar piedici. Ați blocat județul sau ați pus frână dezvoltării acestui județ de când vă știți!”, a mai adăugat Gheorghe Flutur. El a ținut să le aducă aminte  celor de la PSD de Proiectul „Utilități și mediu”, prin care social-democrații au înglodat în datorii 61 de comunități, împrumutând 83 de milioane de euro, sumă care s-a dublat prin dobânzi.

 

„Credeți că lumea nu știe că ați blocat timp de ani de zile centura Sucevei, centura Rădăuțiului și a trebuit să venim noi să le deblocăm. Ați blocat DN 18 Suceava-Borșa prin pasul Prislop și a trebuit să venim noi să îl deblocăm”, a mai spus Flutur. El a precizat că în perioada administrației PSD a județului, Aeroportul „Ștefan cel Mare” avea de zece ori mai puțini pasageri decât în momentul de față. Gheorghe Flutur a subliniat că administrația liberală a reușit să dezvolte aeroportul, iar în momentul de față sunt peste 450.000 de pasageri anual. „Sunt realități! Voi pe cine vreți să păcăliți, domnilor PSD-iști? Nu, voi nu mergeți la hore, pentru că v-ați obișnuit să beți whisky cu borcanul, ascunși în cabane din județ, așa că mai ușor cu pianul pe scări”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către PSD Suceava: „Voi ați pus mereu piedică dezvoltării județului. Mai ușor cu pianul pe scări”.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur către PSD Suceava: „Voi ați pus mereu piedică dezvoltării județului. Mai ușor cu pianul pe scări”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei