Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 203 (7815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studiu de fezabilitate

Cum arată autostrada/drumul de mare viteză pe traseul Pașcani - Suceava - Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava pare să intre, în sfârșit, în vederile autorităților centrale în ceea ce privește construcția de drumuri de mare viteză. Jurnaliștii de la HotNews.ro au făcut rost de datele legate de proiectul care vizează cei aproape 120 de kilometri de autostradă și drum expres. Este vorba de drumul care va continua Autostrada Moldovei A7 mai departe spre Bucovina și spre granița cu Ucraina. Varianta finală prezintă mai multe modificări, noduri rutiere diferite, drumuri de legătură, iar o bucată de circa 30 de kilometri va fi realizată la standard de drum expres și nu de autostradă.Este vorba de două tronsoane, Pașcani - Suceava (circa 62 km) și Suceava - Siret (circa 57 km) pentru care este în curs de elaborare Studiul de Fezabilitate și realizarea proiectelor tehnice. Contractele în valoare însumată de peste 21 de milioane de lei au fost semnate cu asocierea Search Corporation - Egis, cu termen de finalizare iunie 2022. Proiectul prevede că de la intersecția viitoarei A7 cu DN2H - drumul spre Rădăuți, și până la Siret, drumul de mare viteză va fi la standard de drum expres.
„Ca urmare a finalizării documentației Analiza Multicriterială de Traseu Etapa 2, respectiv a Studiului de trafic preliminar, a rezultat necesitatea realizării acestui proiect la profil de autostradă pe sectorul de drum cuprins între Pașcani, Suceava și intersecția cu DN 2H și la profil de drum expres pentru sectorul cuprins între intersecția cu DN 2H și punctul de trecere al frontierei (n.r. Siret)”, a transmit CNAIR celor de la HotNews.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum arată autostrada/drumul de mare viteză pe traseul Pașcani - Suceava - Siret.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Cum arată autostrada/drumul de mare viteză pe traseul Pașcani - Suceava - Siret3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei