Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 189 (7801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetări

Șofer ajuns după gratii, după ce a acroșat cu mașina o femeie și a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a ajuns în arestul poliției, în urma comiterii unui accident urmat de fuga acestuia de la fața locului. În urma impactului o femeie a ajuns în stare gravă la spital, iar cercetările demarate de polițiști au dus la identificarea acestuia și reținerea lui deocamdată pentru 24 de ore.

Accidentul s-a petrecut în cursul serii de miercuri, în jurul orei 22.00 o femeie de 52 de ani, din Horodnic de Jos, fiind acroșată de un autovehicul pe un drum din centrul comunei. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței, însă la locul accidentului nu au fost identificaţi mașina și șoferul implicat. Polițiștii au demarat cercetări pentru identificarea fugarului, care joi, în jurul orei 11.00, a fost găsit la o adresă din aceeași localitate. Este vorba despre Gheorghe P., de 23 de ani, iar într-un garaj din curtea casei a fost identificată și mașina, un BMW care avea mai multe avarii la partea din dreapta față. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma audierilor care au avut loc tânărul de 23 de ani și-a recunoscut fapta. Față de acesta polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru luarea unei măsuri preventive. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer ajuns după gratii, după ce a acroșat cu mașina o femeie și a fugit.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer ajuns după gratii, după ce a acroșat cu mașina o femeie și a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei