Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 189 (7801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facebook-ul șoselelor

Tir de Suceava, cu chipul lui Ceaușescu și un mesaj viral, filmat în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mai bine de 30 de ani de la Revoluție, Ceaușescu continuă să aibă admiratori, nu doar printre cei nostalgici după vremea tinereții lor, ci și în rândul altora, care, din varii motive, consideră că atunci au fost vremuri mai bune ca acum. Acest lucru este afirmat într-un mod mai mult decât vizibil de către proprietarul unui tir înmatriculat în Suceava, care face transporturi internaționale (de care nu s-ar fi putut ocupa dacă mai eram în comunism), care a imprimat pe uşile din spatele remorcii o fotografie uriaşă a dictatorului, cu un mesaj care a devenit viral: “Noi ce-am construit / Voi nu reuşiţi să daţi cu var”. 

Filmarea cu tirul care poartă pe șoselele Europei chipul dictatorului Nicolae Ceaușescu și așa-zisul său mesaj, care nu îi aparține, ci este o parafrazare a vorbelor spuse de fiul său Nicu - “Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ceea ce a construit tata, darămite să construiți ceva nou!”, a fost făcută în Italia, de către un român din Iași, Marius Macovei, care lucrează în țara respectivă.

Imaginile video postate pe contul său de Facebook au devenit virale, fiind distribuite de peste 4.000 de ori, deși numărul de like-uri e mult mai mic, sub 2.000, iar comentarii sunt doar 10, din care și alea confuze, de la unii care cer o traducere, doar câteva aprobatoare – “O frază corectă”, “Așa este” și “Foarte adevărat”.

Suceveanul ar putea da startul unei noi mode, un Facebook al șoselelor, în care fiecare postează pe mașină fel de fel de mesaje, la fel ca cele de pe rețeaua de socializare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tir de Suceava, cu chipul lui Ceaușescu și un mesaj viral, filmat în Italia.
 Vizualizări articol: 2524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tir de Suceava, cu chipul lui Ceaușescu și un mesaj viral, filmat în Italia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei