Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 189 (7801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorință

Lider USR-PLUS: Sper ca după alegeri PNL să fie mai preocupat de actul de guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreședintele USR-PLUS Dacian Cioloș a declarat că se așteaptă ca PNL să fie mai preocupat de guvernare după ce va finaliza alegerile interne. Dacian Cioloș a fost prezent vineri la Suceava, unde s-a întâlnit cu membrii USR-PLUS. Cioloș a remarcat că actuala guvernare „a cam patinat cu reformele”, însă acest lucru se datorează partenerilor din coaliție de la PNL și UDMR. „Ne-am angajat la mai multe lucruri pentru primul an de guvernare și destul de puține s-au întâmplat. Apetitul pentru reformă în coaliție la partenerii noștri de guvernare este destul de redus. La PNL și UDMR”, a precizat copreședintele USR-PLUS.

El a arătat că acest partid a cerut continuarea demersurilor pentru eliminarea pensiilor speciale și cu reforma sistemului de pensii, însă din păcate „colegii noștri” au dorit să amâne aceste discuții. ”Noi am propus încă din primăvară să trecem la un proces de depolitizare a administrației publice. Să organizăm concursuri, nu doar pentru directori în școli, dar pentru toate posturile de directori în deconcentrate, la fel și în ministere. La fel, lucrul acesta trenează. Colegii noștri sunt mai puțin deschiși la asta. Ca să nu mai vorbesc de reforma în justiție, de Secția Specială. Că văd că președintele încearcă să îl tragă de urechi pe Stelian Ion, care este singurul care a propus deja mai multe alternative care până acum au tot fost refuzate de colegi de la guvernare, mai ales de UDMR”, a mai declarat Cioloș.

El a arătat că în cazul USR-PLUS alegerile interne nu au frânat deloc guvernarea și nu a pus în umbră guvernarea. „Asta pentru că noi am fost ca partid aliniați pe obiectivele noastre la guvernare, indiferent de discuțiile noastre interne. Dar după ce trec aceste alegeri interne, mai ales la PNL, să ne apucăm să trecem și la treabă și să ne interesăm și de Guvern și de deciziile de acolo, pentru că eu sunt convins că oamenii așteaptă de la noi reformele pe care le-am promis în campanie”, a precizat Dacian Cioloș. El a adăugat că își dorește ca după alegeri PNL să fie mai preocupat de guvernare decât de discuțiile și disputele interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lider USR-PLUS: Sper ca după alegeri PNL să fie mai preocupat de actul de guvernare.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lider USR-PLUS: Sper ca după alegeri PNL să fie mai preocupat de actul de guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei