Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 189 (7801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pahare în plus

Un șofer cu o alcoolemie de 2,57 g‰ a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer care a fost prins la volan cu o alcoolemie foarte mare, respectiv 2,57 g ‰, a fost arestat. Un magistrat de drepturi și libertăți a admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, iar în cursul zilei de joi au emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui Sorin Mihai, din Suceava. Inițial, acesta fusese reținut de procurori pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior s-a considerat că se impune solicitarea unei măsuri privative de libertate pentru o perioadă mai lungă.

Iată și faptele pentru care a ajuns în arest preventiv, așa cum au fost descrise de procurori: ”La data de 5 august 2021, în jurul orei 04.30, deşi avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată din data de 5 februarie 2019, a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DJ 178 pe raza localităților Drăgoiești și Ciprian Porumbescu, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 2,57 g/l alcool pur în sânge la ora 06.15 şi de 2,33 g/l alcool pur în sânge la ora 07.15, după care, ajungând pe raza localității Ciprian Porumbescu, a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale şi cu vătămarea sa corporală, prin aceea că a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un șanț betonat în intersecția DJ 178 cu DJ 178-G”.

Suceveanul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Procurorii au mai făcut precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.       

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer cu o alcoolemie de 2,57 g‰ a fost arestat.
 Vizualizări articol: 1935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer cu o alcoolemie de 2,57 g‰ a fost arestat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei