Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 160 (7772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecerea burlăcițelor sau date night alături de persoana iubită? Cele mai bune cocktailuri pentru extrasenzualitate în momentele cheie

Felicitări! L-ai găsit pe prințul din poveste cu care te vei căsători exact așa cum ai visat încă din copilărie. Până atunci, însă, prietenele tale cele mai bune au o misiune grea de îndeplinit: petrecerea burlăcițelor. Celebrul eveniment este ultima noapte în care tu îți mai poți face de cap ca femeie singură, așa că profită la maxim de atmosfera incendiară și răsfață-te cu cele mai sexi cocktailuri.

Vrei să știi un secret? Nimeni nu spune că aceste băuturi magice sunt rezervate exclusiv burlăcițelor. Te poți bucura de gustul lor provocator alături de noul soț, pentru a-ți asigura seri romantice de neuitat alături de iubitul tău. Comandă cele necesare de pe magazinul online King.ro și prepară-le în confortul propriei case.

  1. Sex on the beach – clasicul cocktail care te provoacă la gânduri care mai de care mai jucăușe încă din momentul în care îl pronunți. Rețeta clasică îmbină vodka, schnapps de piersici și un strop de suc de merișoare.
  2. 50 shades of gray - după succesul răsunător al romanului cu același nume, era imperios necesar ca o băutură cu adevărat senzuală să iasă pe piață pentru a inspira femeile de pretutindeni să își dea frâu liber imaginației. Rețeta presupune mixarea într-un blender a unei măsuri și jumătate de vodka cake alături de o porție de înghetață de vanilie. O parte din amestec va fi colorat gri cu colorant alimentar negru, iar atunci când turnăm băutura în pahar vom adăuga alternativ mix-ul gri și pe cel alb. Utilizați colorantul negru pentru a crea „fulgere” pe marginea paharului pentru un efect electrizant și ornați totul cu frișcă și căpșuni.
  3. Shot-ul „The Buttery Nipple” - ce ar fi o petrecere fără shot-uri? Acest shot în particular este o combinație dintre o măsură de gin tonic (combinate cu Butterscot Schnapps) și o măsură de Bailey’s, ornat cu frișcă și o mică zmeură în vârf. Imaginea îți va crea tot felul de gânduri năstrușnice, exact așa cum ar trebui!
  4. Sex in the Jungle - după clasicul „Sex on the beach”. Barmanii din întreaga lume și-au imaginat tot felul de alte combinații care să te ducă cu gândul la locuri care mai de care mai interesante. Sex in the Jungle combină lichiorul de pepene, blue curaçao, o măsură de rom, o măsură de vodkă, sucul de portocale și sucul de ananas. Combinația finală te va duce cu gândul la o lună de miere pe o insulă sălbatică.

Cocktailurile sunt una dintre cele mai ușoare metode prin care ne putem vrăji simțurile și trimite gândurile către cele mai jucăușe situații. Din acest motiv, aceste cocktailuri în particular au fost create pentru momentele în care un strop de senzualitate este tot ce lipsește în crearea unei seri de neuitat. Le puteți încerca pe rând, pe toate în aceeași seară, sau puteți crea o tradiție tip „date night” în care vă bucurați împreună de aceste cocktailuri minune ori de câte ori simțiți nevoia de o seară de vis în doi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrecerea burlăcițelor sau date night alături de persoana iubită? Cele mai bune cocktailuri pentru extrasenzualitate în momentele cheie.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petrecerea burlăcițelor sau date night alături de persoana iubită? Cele mai bune cocktailuri pentru extrasenzualitate în momentele cheie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei