Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 160 (7772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vești bune

Județul Suceava, la un pas să scape în totalitate de Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele șase zile nu au fost raportate cazuri noi de coronavirus în județul Suceava, iar în cursul zilei de duminică, doar trei localități mai aveau câte un bolnav de Covid. Pentru ultima zi a săptămânii trecute, Grupul de Comunicare Strategică a transmis că în județ nu s-a raportat nici un caz nou de Covid, fiind a șase zi consecutivă în care s-a înregistrat aceeași situație. De sâmbătă și până duminică, în județ au fost testate 679 de persoane. Rata de infectare la nivelul județului este de 0,01 cazuri de Covid la mia de locuitori. GCS a mai informat că în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 26 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În același timp, Prefectura Suceava a informat că în județ doar trei localități mai au bolnavi de Covid, respectiv Dolhasca, Gălănești și Ostra. Potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 111 nu au nici un caz de infecție Covid-19 în evoluție, iar 3 au câte un caz în evoluție. Acestea sunt singurele trei cazuri de infecție Covid-19 în evoluție la nivelul județului.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 3, toate în Spitalul Județean Suceava, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 17.

În spitalele din județ sunt disponibile 163 locuri libere Covid și 40 locuri pentru zona tampon.

Din totalul celor 477 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, trei pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 10 pacienți sunt în zona tampon și 464 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei trei pacienți diagnosticați Covid-19, doi prezintă forme medii ale bolii și unul are o formă critică și este internat în unitatea de terapie intensivă.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, duminică, de 347 paturi libere, din care 82 pentru pacienți Covid-19, 238 în sectorul non-Covid și 27 pentru zona tampon.

La unitatea de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 32 ventilatoare libere, din care 5 pentru pacienții Covid-19 și 27 pentru pacienții non-Covid.

În spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului și Siret nu mai sunt internați pacienți Covid.

Prefectura a mai informat că până duminică dimineața, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrau 23.065 de persoane declarate vindecate de coronavirus.

Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava este de 89.779, din care 79.484 sunt persoane cu rapel.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Județul Suceava, la un pas să scape în totalitate de Covid.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Județul Suceava, la un pas să scape în totalitate de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei