Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 160 (7772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noul antrenor al Forestei nu e complet străin de Suceava

Luni, 12 Iulie 2021 (21:14:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foresta are un nou șef al băncii tehnice, în persoana lui Ionuț Moșteanu. Acesta a avut mandate scurte ca principal la FC Vaslui sau FC Argeș, în Liga I, iar ca secund a activat la Universitatea Craiova, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau Politehnica Iași. Ca fotbalist, a evoluat pentru Metalul București, FC Onești, FC Vaslui sau CS Otopeni, fiind legitimat pentru un sezon și la Bucovina Suceava.

„Am venit aici încrezător că putem face lucruri importante. Suceava este un oraș de tradiție, iar amintirea fanilor de pe Areni mi-a rămas în memorie din perioada în care am activat ca jucător aici. În perioada următoare voi încerca să evaluez lotul de jucători, dorința mea fiind aceea să practicăm un joc frumos și eficient”, a declarat noul antrenor principal al Forestei.

Trebuie precizat că lotul Forestei a cunoscut transformări importante în intersezon. 10 tineri jucători de la Sporting Juniorul Vaslui au semnat contracte de joc pe o perioadă de 3 ani cu gruparea suceveană, sub comanda lui Moșteanu mai aflându-se și 6 tineri fotbaliști africani, patru din Camerun și doi din Nigeria, care vor fi testați în perioada următoare. De asemenea, la Suceava au ajuns și basarabenii Tudor Cârlan, fundaș dreapta, de la Dacia Buiucani,  Serghei Tofan și Ruslan Chelari, mijlocaș, ambii de la Speranța Nisiporeni.

Dintre fotbaliștii care au activat pe Areni în sezonul precedent, la primul antrenament al verii, desfășurat luni după-amiază, au participat Robert Martin, Lucian Sîncelean, Darius Vultur, Vlad Cimbru și Ciprian Hostiuc.

Nu mai puțin de șapte meciuri amicale vor disputa „galben-verzii” în intersezon, cu Șomuz Fălticeni (21 iulie), Ceahlăul Piatra Neamț (24 iulie), Oțelul Galați (30 iulie), Știința Miroslava (7 august), Aerostar Bacău (11 august), Dante Botoșani (14 august) și Șomuz Fălticeni (20 august).

Ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a III-a este programată să înceapă pe data de 28 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul antrenor al Forestei nu e complet străin de Suceava.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noul antrenor al Forestei nu e complet străin de Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei